Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ειδική Τιμή 11,94 € was 15,92 €
SKU
BK69877
Εξαντλημένο
Η μεταρρύθμιση του συστήματος χρηματοδότησης των υπηρεσιών υγείας βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων για την πολιτική υγείας στη χώρα μας τα τελευταία είκοσι χρόνια. Στην ίδια περίοδο, η προσπάθεια για την συγκρότηση και ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας δε συνοδεύθηκε από τα αναγκαία μέτρα για τον ορθολογισμό του συστήματος χρηματοδότησης και η συνιστώσα αυτή δεν αποτέλεσε -ως όφειλε- υψηλή προτεραιότητα
Η μεταρρύθμιση του συστήματος χρηματοδότησης των υπηρεσιών υγείας βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων για την πολιτική υγείας στη χώρα μας τα τελευταία είκοσι χρόνια. Στην ίδια περίοδο, η προσπάθεια για την συγκρότηση και ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας δε συνοδεύθηκε από τα αναγκαία μέτρα για τον ορθολογισμό του συστήματος χρηματοδότησης και η συνιστώσα αυτή δεν αποτέλεσε -ως όφειλε- υψηλή προτεραιότητα.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΘΕΜΕΛΙΟ
ISBN960-310-231-8
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top