Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ

ΑΛΜΠΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Ειδική Τιμή 22,26 € was 31,80 €
SKU
BK109049
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Το βιβλίο Ενας αιώνας χρονογράφημα, 1899-1999 που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη συγκεντρώνει τα καλύτερα χρονογραφήματα με τις υπογραφές που χαρακτήρισαν τον 20ό αιώνα. Την έκδοση επιμελήθηκε η Βασιλική Αλμπάνη. Στο βιβλίο καταχωρίζονται 131 χρονογραφήματα που ξεκινούν από τους πρώτους εκπροσώπους του είδους (Εμ.Ροΐδης, Αλ.Μωραϊτίδης) και φτάνουν έως τους σύγχρονους (Π.Μπουκάλας, Α.Μιχαλοπούλου)
Το βιβλίο Ενας αιώνας χρονογράφημα, 1899-1999 που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη συγκεντρώνει τα καλύτερα χρονογραφήματα με τις υπογραφές που χαρακτήρισαν τον 20ό αιώνα. Την έκδοση επιμελήθηκε η Βασιλική Αλμπάνη. Στο βιβλίο καταχωρίζονται 131 χρονογραφήματα που ξεκινούν από τους πρώτους εκπροσώπους του είδους (Εμ.Ροΐδης, Αλ.Μωραϊτίδης) και φτάνουν έως τους σύγχρονους (Π.Μπουκάλας, Α.Μιχαλοπούλου). Η Β.Αλμπάνη ανθολόγησε τα κείμενα με κριτήριο τη θεματολογία και τα ενδιαφέροντά τους με τη ματιά του ερευνητή. Στο έργο της αυτό, σημαντική ήταν η αρωγή προσωπικών αρχείων μελετητών και συγγενών των χρονογράφων, καθώς και της Βικελαίας Βιβλιοθήκης, όπου και κατέφυγε, προκειμένου να αντλήσει υλικό.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΑΛΜΠΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top