Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ

ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Ειδική Τιμή 24,18 € was 30,23 €
SKU
BK125918
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Βιβλίο που συνδυάζει πλούσια γραφικά και εικόνες, συντελώντας στην εποπτική παρουσίαση στοιχείων για την επιστήμη και την τέχνη της διαφήμισης.
Καλύπτει το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο και ταυτόχρονα συνδυάζει την πρακτική άσκηση ως γέφυρα για όσους ετοιμάζονται να ασχοληθούν επαγγελματικά ή όχι με τη διαφήμιση. Αποτελεί πολύτιμο βοήθημα όχι μόνο γι' αυτούς που σπουδάζουν διαφήμιση αλλά και γι' αυτούς που την ασκούν δημιουργικά, αναζητώντας τις σύγχρονες και μελλοντικές τάσεις στο χώρο
Βιβλίο που συνδυάζει πλούσια γραφικά και εικόνες, συντελώντας στην εποπτική παρουσίαση στοιχείων για την επιστήμη και την τέχνη της διαφήμισης.
Καλύπτει το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο και ταυτόχρονα συνδυάζει την πρακτική άσκηση ως γέφυρα για όσους ετοιμάζονται να ασχοληθούν επαγγελματικά ή όχι με τη διαφήμιση. Αποτελεί πολύτιμο βοήθημα όχι μόνο γι' αυτούς που σπουδάζουν διαφήμιση αλλά και γι' αυτούς που την ασκούν δημιουργικά, αναζητώντας τις σύγχρονες και μελλοντικές τάσεις στο χώρο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΕκδότηςLEADER BOOKS
ISBN960-7901-00-2
Σελίδες352
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 1998
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top