Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ Σ.
Ειδική Τιμή 7,95 € was 10,60 €
SKU
BK69892
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Λέγουν ότι κάθε δημοσιογράφος κουβαλά εντός του ένα "μυθιστόρημα", και ότι δεν το γράφει, δεν το ολοκληρώνει, συνεχίζει να δημοσιογραφεί. Η περίπτωση αναφέρεται και στον δημοσιογράφο-συγγραφέα του βιβλίου αυτού, αφού, επί σαράντα και πλέον χρόνια, επιμένει ν? αρθρογραφεί. "Τα πριν και τα μετά" είναι επιλογές δημοσιογραφικών κειμένων της δεκαετίας 1987-1996, όπως δημοσιεύθηκαν στην "Αυγή" και στη στήλη του "Ελεύθερα και απροκατάληπτα"
Λέγουν ότι κάθε δημοσιογράφος κουβαλά εντός του ένα "μυθιστόρημα", και ότι δεν το γράφει, δεν το ολοκληρώνει, συνεχίζει να δημοσιογραφεί. Η περίπτωση αναφέρεται και στον δημοσιογράφο-συγγραφέα του βιβλίου αυτού, αφού, επί σαράντα και πλέον χρόνια, επιμένει ν? αρθρογραφεί. "Τα πριν και τα μετά" είναι επιλογές δημοσιογραφικών κειμένων της δεκαετίας 1987-1996, όπως δημοσιεύθηκαν στην "Αυγή" και στη στήλη του "Ελεύθερα και απροκατάληπτα". Καλύπτουν καταγραφές ή προεκτάσεις γεγονότων που όλοι, λίγο-πολύ, ζήσαμε, από τα μεγάλα και συνταρακτικά (κατάρρευση του διπολισμού, πόλεμος στον Κόλπο, Γιουγκοσλαβικός εμφύλιος, σκάνδαλο Κοσκωτά, Μακεδονικό, Κυπριακό, τελευτή του Ανδρέα Παπανδρέου, κ.ά.) ως τα μικρά και σταθερά, την εποποιία της καθημερινότητας, τον μόχθο, την ελπίδα των απλών ανθρώπων. Κατά τα άλλα, ο συγγραφέας πιστεύει ότι και ο δημοσιογράφος γράφει, με τον τρόπο του, ιστορία και ότι κανένα κείμενο, δημοσιογραφικό ή λογοτεχνικό, δεν καταξιώνεται χωρίς έρωτα, πάθος, δύναμη, χωρίς περιεχόμενο και ποιότητα που έλκουν.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ Σ.
ΕκδότηςΘΕΜΕΛΙΟ
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top