Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΘΗΣΕΙΟ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ

ΣΙΜΩΝΕΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ειδική Τιμή 7,95 € was 10,60 €
SKU
BK124073
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Βιβλίο πολύτιμο, βιβλίο μνήμης αλλά και πληροφοριών πάνω σε επαγγέλματα που χάθηκαν και που δίναν το χρώμα μιας άλλης Αθήνας -εκείνης της δεκαετίας 1925-1935- και που φαντάζει σήμερα πολύ πιο μακρινή, θα έλεγα του περασμένου αιώνα. Κι όμως εγώ που γεννήθηκα στο Θησείο και ξαναβρήκα στο από μνήμης σχέδιο του Γ. Σιμωνέτη την εκκλησία της Βλασσαρούς, τα παραπήγματα των προσφύγων της Μικρασιατικής καταστροφής και τους Γίγαντες, εντόπισα επί τέλους το χώρο που βρισκότανε το σπίτι του παππού με τ' αχούρια και τους σιτοβολόνες του
Βιβλίο πολύτιμο, βιβλίο μνήμης αλλά και πληροφοριών πάνω σε επαγγέλματα που χάθηκαν και που δίναν το χρώμα μιας άλλης Αθήνας -εκείνης της δεκαετίας 1925-1935- και που φαντάζει σήμερα πολύ πιο μακρινή, θα έλεγα του περασμένου αιώνα. Κι όμως εγώ που γεννήθηκα στο Θησείο και ξαναβρήκα στο από μνήμης σχέδιο του Γ. Σιμωνέτη την εκκλησία της Βλασσαρούς, τα παραπήγματα των προσφύγων της Μικρασιατικής καταστροφής και τους Γίγαντες, εντόπισα επί τέλους το χώρο που βρισκότανε το σπίτι του παππού με τ' αχούρια και τους σιτοβολόνες του. Φυσικό είναι λοιπόν αυτό το βιβλίο να μου προξενεί μιαν έντονη συγκίνηση δίχως όμως να μου αφαιρεί την κριτική μου ματιά πάνω στη γραφή του κειμένου.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΙΜΩΝΕΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕκδότηςΦΙΛΙΠΠΟΤΗ
Σελίδες168
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top