Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

ΡΟΜΠΙΝΣ ΣΤΕΦΕΝ / ROBBINS STEPHEN, ΤΖΕΝΤΣ ΤΙΜΟΘΙ / JUDGE TIMOTHY
Ειδική Τιμή 32,10 € was 42,80 €
SKU
BK264228
Εξαντλημένο
Το βιβλίο των Stephen P. Robbins και Timothy A. Judge στρέφει την έμφαση στην ερμηνεία και την αντιμετώπιση της συμπεριφοράς των ατόμων που σχετίζονται στο πλαίσιο ενός οργανισμού. Με ιδιαίτερα περιεκτικό τρόπο, οι συγγραφείς επιτυγχάνουν να συνοψίσουν πολλά σημαντικά ζητήματα σε έναν μικρό σχετικά τόμο. Την ύλη συμπληρώνουν με παραδείγματα γνωστών οργανισμών, συνδέοντας τη θεωρία με τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων
Το βιβλίο των Stephen P. Robbins και Timothy A. Judge στρέφει την έμφαση στην ερμηνεία και την αντιμετώπιση της συμπεριφοράς των ατόμων που σχετίζονται στο πλαίσιο ενός οργανισμού. Με ιδιαίτερα περιεκτικό τρόπο, οι συγγραφείς επιτυγχάνουν να συνοψίσουν πολλά σημαντικά ζητήματα σε έναν μικρό σχετικά τόμο. Την ύλη συμπληρώνουν με παραδείγματα γνωστών οργανισμών, συνδέοντας τη θεωρία με τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων, καλύπτονται σύγχρονα θέματα οργανωσιακής συμπεριφοράς, όπως η διάχυση της πληροφορίας, τα εμπόδια στις αλλαγές και πώς ξεπερνιούνται, η δημιουργία μιας ηθικής κουλτούρας, η αντιμετώπιση της έλλειψης πρωτοβουλιών, η εκτόνωση των διαφωνιών και των συγκρούσεων.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΡΟΜΠΙΝΣ ΣΤΕΦΕΝ / ROBBINS STEPHEN, ΤΖΕΝΤΣ ΤΙΜΟΘΙ / JUDGE TIMOTHY
ΕκδότηςΚΡΙΤΙΚΗ
Barcode9789602187517
ISBN978-960-218-751-7
Σελίδες581
ΜεταφραστήςΠΛΑΤΑΚΗ ΑΝΝΑ
Ημερομηνία κυκλοφορίας28 Νοε 2011
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top