Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΣΤΕΪΦΛΑΝΤ Λ.
Ειδική Τιμή 19,17 € was 23,96 €
SKU
BK125924
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Τα «Ρεαλιστικά Μαθηματικά» υιοθετούν την άποψη ότι «ξέρω μαθηματικά» σημαίνει είμαι ικανός να «κάνω μαθηματικά», δηλαδή να χρησιμοποιώ με άνεση τη μαθηματική γλώσσα, να φτιάχνω και να λύνω προβλήματα, να κριτικάρω επιχειρήματα και - το πιο σημαντικό απ’ όλα – να αναγνωρίσω μια μαθηματική έννοια μέσα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Για τα Ρεαλιστικά Μαθηματικά, οι μαθηματικές έννοιες και δομές αποτελούν «εργαλεία» οργάνωσης των φαινομένων του πραγματικού κόσμου
Τα «Ρεαλιστικά Μαθηματικά» υιοθετούν την άποψη ότι «ξέρω μαθηματικά» σημαίνει είμαι ικανός να «κάνω μαθηματικά», δηλαδή να χρησιμοποιώ με άνεση τη μαθηματική γλώσσα, να φτιάχνω και να λύνω προβλήματα, να κριτικάρω επιχειρήματα και - το πιο σημαντικό απ’ όλα – να αναγνωρίσω μια μαθηματική έννοια μέσα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Για τα Ρεαλιστικά Μαθηματικά, οι μαθηματικές έννοιες και δομές αποτελούν «εργαλεία» οργάνωσης των φαινομένων του πραγματικού κόσμου. Επομένως ο μαθητής πρέπει να μάθει να χειρίζεται αυτά τα εργαλεία στα πλαίσια μιας προοδευτικής μαθηματικοποίησης και μέσα σε ένα αλληλοεπιδραστικό περιβάλλον.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΤΕΪΦΛΑΝΤ Λ.
ΕκδότηςLEADER BOOKS
ISBN960-790-113-4
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Φεβ 2000
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top