Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ - ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ Γ'

ΚΟΛΙΑΔΗΣ Ν.
Ειδική Τιμή 13,60 € was 15,11 €
SKU
BK123094
Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Το σύγγραμμα αυτό πραγματεύεται τις ψυχολογικές θεωρίες μάθησης και τις εφαρμογές τους στην εκπαιδευτική πράξη. Έρχεται να καλύψει ένα κενό στην ελληνόγλωσση βιβλιογραφία σε θέματα σχέσεων μεταξύ της ψυχολογικής, κοινωνικής και οικολογικής γνώσης και της εκπαιδευτικής πράξης, ιδιαίτερα στον τομέα της μάθησης και της διδασκαλίας. Απευθύνεται στους σπουδαστές των παιδαγωγικών και καθηγητικών τμημάτων καθώς και σε όλους που συμμετέχουν στη διαδικασία της κοινωνικοποίησης του αναπτυσσόμενου ατόμου (ιδίως τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους ειδικούς παιδαγωγούς, τους ψυχολόγους, τους κοινωνικούς λειτουργούς, κ
Το σύγγραμμα αυτό πραγματεύεται τις ψυχολογικές θεωρίες μάθησης και τις εφαρμογές τους στην εκπαιδευτική πράξη. Έρχεται να καλύψει ένα κενό στην ελληνόγλωσση βιβλιογραφία σε θέματα σχέσεων μεταξύ της ψυχολογικής, κοινωνικής και οικολογικής γνώσης και της εκπαιδευτικής πράξης, ιδιαίτερα στον τομέα της μάθησης και της διδασκαλίας. Απευθύνεται στους σπουδαστές των παιδαγωγικών και καθηγητικών τμημάτων καθώς και σε όλους που συμμετέχουν στη διαδικασία της κοινωνικοποίησης του αναπτυσσόμενου ατόμου (ιδίως τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους ειδικούς παιδαγωγούς, τους ψυχολόγους, τους κοινωνικούς λειτουργούς, κ.α.). Αποτελείται από τέσσερις τόμους. Τόμος Α΄. Συμπεριφοριστικές Θεωρίες. Τόμος Β΄. Κοινωνικογνωστικές Θεωρίες. Τόμος Γ΄. Θεωρίες γνωστικές και Προγραμματικής Δράσης. Τόμος Δ΄. Διεπιστημονική Προσέγγιση της Εκπαιδευτικής Πράξης. Στον Β΄ τόμο γίνεται αρχικά μία περιληπτική γενική ανασκόπηση των βασικών σημείων των κλασικών συμπεριφοριστικών θεωριών μάθησης που πραγματεύονται αναλυτικά στον Α΄ τόμο. Στην συνέχεια παρουσιάζονται και αναλύονται τα βασικά μαθησιακά πρότυπα των κοινωνικογνωστικών θεωριών, όπως είναι τα «γνωστικά μοντέλα μάθησης» του M. Mahoney, οι διαδικασίες «λεκτικής αυτοκαθοδήγησης» του D.F. Meichenbaum και οι διαδικασίες «αυτορρύθμισης» του F. Kanfer. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη μάθηση με παρατήρηση και μίμηση προτύπων κοινωνική- κοινωνικογνωστική μάθηση του A. Bandura, λόγω της εξαιρετικής σπουδαιότητας της για την εκπαιδευτική πράξη.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΚΟΛΙΑΔΗΣ Ν.
ΕκδότηςΔΑΝΙΑ
ISBN960-344-312-3
ΔιαθεσιμότηταΚυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top