Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΡΕΤΑΛΗΣ ΣΙΜΟΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑ
Ειδική Τιμή 10,27 € was 12,84 €
SKU
BK264581
Εξαντλημένο
Στο παρόν βιβλίο παρουσιάζεται ένα μεθοδολογικό πλαίσιο σχεδιασμού προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με την αξιοποίηση σύγχρονων στρατηγικών μάθησης και διαδικτυακών μαθησιακών τεχνολογιών. Αποτελεί έναν ιδανικό οδηγό για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να σχεδιάσουν, να υλοποιήσουν και να αξιοποιήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Επιθυμία των συγγραφέων είναι να αποτελέσει το βιβλίο άλλη μια εφόρμηση ώστε οι εκπαιδευτικοί να αποκτήσουν γνώσεις, να αναπτύξουν στάσεις και ικανότητες ώστε να σχεδιάσουν αποτελεσματικά προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που θα βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν ενεργή περιβαλλοντική συμμετοχή και να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση των σοβαρών περιβαλλοντικών προβλημάτων
Στο παρόν βιβλίο παρουσιάζεται ένα μεθοδολογικό πλαίσιο σχεδιασμού προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με την αξιοποίηση σύγχρονων στρατηγικών μάθησης και διαδικτυακών μαθησιακών τεχνολογιών. Αποτελεί έναν ιδανικό οδηγό για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να σχεδιάσουν, να υλοποιήσουν και να αξιοποιήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Επιθυμία των συγγραφέων είναι να αποτελέσει το βιβλίο άλλη μια εφόρμηση ώστε οι εκπαιδευτικοί να αποκτήσουν γνώσεις, να αναπτύξουν στάσεις και ικανότητες ώστε να σχεδιάσουν αποτελεσματικά προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που θα βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν ενεργή περιβαλλοντική συμμετοχή και να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση των σοβαρών περιβαλλοντικών προβλημάτων.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΡΕΤΑΛΗΣ ΣΙΜΟΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑ
ΕκδότηςΓΚΙΟΥΡΔΑΣ Β.
Barcode9789603878391
ISBN978-960-387-839-1
Σελίδες130
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 2010
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top