Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Ειδική Τιμή 6,96 € was 9,27 €
SKU
BK76041
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η μελέτη αυτή πραγματεύεται το ζήτημα της εθνικής κυριαρχίας ως ενιαίο σύστημα μαζί με την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο σύγχρονο κόσμο και την υπό διαμόρφωση Πολιτική Ένωση ως οργανική συνιστώσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο προσανατολισμός της είναι διεθνής, ο δε ειδικός της χαρακτήρας συνάγεται από το παράδειγμα που χρησιμοποιείται ως σημείο αναφοράς των ιδεών αυτών: τη νησίδα Ίμια ( και την κρίση του 1996), που καθίσταται πόλος έλξης και πεδίο δράσης των νόμων της παγκόσμιας πολιτικής
Η μελέτη αυτή πραγματεύεται το ζήτημα της εθνικής κυριαρχίας ως ενιαίο σύστημα μαζί με την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο σύγχρονο κόσμο και την υπό διαμόρφωση Πολιτική Ένωση ως οργανική συνιστώσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο προσανατολισμός της είναι διεθνής, ο δε ειδικός της χαρακτήρας συνάγεται από το παράδειγμα που χρησιμοποιείται ως σημείο αναφοράς των ιδεών αυτών: τη νησίδα Ίμια ( και την κρίση του 1996), που καθίσταται πόλος έλξης και πεδίο δράσης των νόμων της παγκόσμιας πολιτικής.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΝΤΟΥΣΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΕκδότηςGUTENBERG
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top