Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΛΚ: Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΣΤΑΚΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Τι θα γίνει με τον Γρηγόρη Στακτόπουλο;Μετριάστηκε, βέβαια, η ποινή του -ύστερα απ' τις προσπάθειες ενός διακεκριμένου δικηγόρου της Θεσσαλονίκης, του αλησμόνητου φίλου μου Θεοδώρου Οικονόμου-, και τον Αύγουστο του 1960 βγήκε ο Στακτόπουλους από τη φυλακή. Στο έτος 1899 είχε δοθεί χάρη και στον Ντρυϋφούς. Αλλά ο Ζολά, ο Κλεμανσώ και άλλα γενναία πνεύματα είχαν θεωρήσει πενιχρή την ενέργεια αυτή. Πενιχρή και απέναντι του θύματος, πενιχρή και απέναντι της αλήθειας
Τι θα γίνει με τον Γρηγόρη Στακτόπουλο;Μετριάστηκε, βέβαια, η ποινή του -ύστερα απ' τις προσπάθειες ενός διακεκριμένου δικηγόρου της Θεσσαλονίκης, του αλησμόνητου φίλου μου Θεοδώρου Οικονόμου-, και τον Αύγουστο του 1960 βγήκε ο Στακτόπουλους από τη φυλακή. Στο έτος 1899 είχε δοθεί χάρη και στον Ντρυϋφούς. Αλλά ο Ζολά, ο Κλεμανσώ και άλλα γενναία πνεύματα είχαν θεωρήσει πενιχρή την ενέργεια αυτή. Πενιχρή και απέναντι του θύματος, πενιχρή και απέναντι της αλήθειας. Και εξακολούθησαν τον αγώνα ώς την ώρα, που αποκαταστάθηκε ο Ντρεϋφούς δικαστικά. Αν δεν το χρειάζεται αυτό ο σεμνότατος και καρτερικός Γρηγόρης Στακτόπουλος, το χρειάζεται η αλήθεια. Και το ζητάει, από τον άλλο κόσμο, η μητέρα του.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΤΑΚΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΕκδότηςΓΝΩΣΗ
ISBN960-235-319-8
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top