Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΜΑΡΔΑΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ειδική Τιμή 13,53 € was 18,04 €
SKU
BK158023
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Το παγκόσμιο και ευρωπαϊκό οικονομικό και νομισματικό πλαίσιο επηρεάζει ισχυρά την οικονομική πολιτική μιας χώρας στον τομέα της οικονομίας, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής συνοχής. Γίνεται φανερό, ότι μέσα σ’ αυτό το διεθνές και παράλληλα ανταγωνιστικό πλαίσιο, είναι αναγκασμένη και η χώρα μας να αποφασίσει για το οικονομικό, πολιτιστικό και εθνικό μέλλον της, ώστε να συνδυάζεται τόσο η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, όσο και η διατήρηση της κοινωνικής ταυτότητας
Το παγκόσμιο και ευρωπαϊκό οικονομικό και νομισματικό πλαίσιο επηρεάζει ισχυρά την οικονομική πολιτική μιας χώρας στον τομέα της οικονομίας, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής συνοχής. Γίνεται φανερό, ότι μέσα σ’ αυτό το διεθνές και παράλληλα ανταγωνιστικό πλαίσιο, είναι αναγκασμένη και η χώρα μας να αποφασίσει για το οικονομικό, πολιτιστικό και εθνικό μέλλον της, ώστε να συνδυάζεται τόσο η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, όσο και η διατήρηση της κοινωνικής ταυτότητας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΜΑΡΔΑΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕκδότηςΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
ISBN960-02-1402-6
Σελίδες304
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top