Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΠΟΙΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ;

ΛΑΖΑΡΗΣ Α.
Ειδική Τιμή 7,95 € was 10,60 €
SKU
BK69652
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
«Με τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, η διαδικασία του κοινωνικού μετασχηματισμού αναπτύσσεται μέσα σε πλατιά περιθώρια ασφάλειας με σαφείς περιορισμούς για παρεκκλίσεις και από τα "δεξιά" και από τα "αριστερά". Το ίδιο σύστημα εγκλείει, "εκ κατασκευής", τις πολιτικές κυρώσεις για την αποφυγή αυτών των παρεκκλίσεων. Γιατί, τιμωρεί με αποπομπή από την εξουσία και τα συντηρητικά κόμματα που υποστηρίζουν αντιλαϊκές λύσεις, αλλά και τα σοσιαλιστικά κόμματα που προσπαθούν να επιβάλλουν βιαστικές λαϊκίστικες λύσεις»
«Με τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, η διαδικασία του κοινωνικού μετασχηματισμού αναπτύσσεται μέσα σε πλατιά περιθώρια ασφάλειας με σαφείς περιορισμούς για παρεκκλίσεις και από τα "δεξιά" και από τα "αριστερά". Το ίδιο σύστημα εγκλείει, "εκ κατασκευής", τις πολιτικές κυρώσεις για την αποφυγή αυτών των παρεκκλίσεων. Γιατί, τιμωρεί με αποπομπή από την εξουσία και τα συντηρητικά κόμματα που υποστηρίζουν αντιλαϊκές λύσεις, αλλά και τα σοσιαλιστικά κόμματα που προσπαθούν να επιβάλλουν βιαστικές λαϊκίστικες λύσεις».
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΛΑΖΑΡΗΣ Α.
ΕκδότηςΘΕΜΕΛΙΟ
Σελίδες267
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 1989
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top