Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ειδική Τιμή 7,21 € was 8,48 €
SKU
BK69926
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ Η οικονομική κρίση που υπέβοσκε με την αποτυχία του οικονομικού προγράμματος των δημοκρατικών και ολοκληρώθηκε με τον Πελοποννησιακό πόλεμο στον οποίο ενέπλεξε την χώρα ο Περικλής, άρχισε να κλονίζει τα θεμέλια του Κράτους και υπήρξε αφορμή για την όξυνση των πολιτικών και κοινωνικών αντιθέσεων που χαρακτηρίζουν τα χρόνια της πολιτικής και ηθικής αναρχίας της διακυβερνήσεως της χώρας από τον Περικλή
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ Η οικονομική κρίση που υπέβοσκε με την αποτυχία του οικονομικού προγράμματος των δημοκρατικών και ολοκληρώθηκε με τον Πελοποννησιακό πόλεμο στον οποίο ενέπλεξε την χώρα ο Περικλής, άρχισε να κλονίζει τα θεμέλια του Κράτους και υπήρξε αφορμή για την όξυνση των πολιτικών και κοινωνικών αντιθέσεων που χαρακτηρίζουν τα χρόνια της πολιτικής και ηθικής αναρχίας της διακυβερνήσεως της χώρας από τον Περικλή. Στα δύσκολα αλλά και καθοριστικά αυτά χρόνια, που οδήγησαν στην καταρράκωση του μεγαλείου και στον παρά λίγο αφανισμό του Αθηναϊκού Κράτους, επιχειρήθηκε η ένοπλη επιβολή από τους Τριάκοντα του Διαφωτιστικού Μεταρρυθμιστικού Κινήματος των Σωκρατικών και Πυθαγορείων. Το Κίνημα προσήλησε ότι ευγενέστερο και αξιολογώτερο είχε να παρουσιάσει η εποχή του από άποψη ανθρώπινου δυναμικού.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕκδότηςΝΕΑ ΘΕΣΙΣ
Σελίδες123
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top