Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΔΕΜΕΝΟ)

Ειδική Τιμή 65,46 € was 100,70 €
SKU
BK77215
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. Το βιβλίο αυτό καλεί τον αναγνώστη να ανακαλύψει , είτε γιά πρώτη είτε γιά πολλοστή φορά, την Ελλάδα- τη γη όπου εντοπίζονται οι αρχαιότερες και αυθεντικότερες ρίζες του δυτικού πολιτισμού- και τον κόσμο των Ελλήνων - την ιστορική τους εξέλιξη, τον πολιτιστικό ορίζοντα και την τέχνη τους- μέσα από μιά σειρά φωτογραφιών και γραφικών αναπαραστάσεων υψηλης ποιότητας, οι οποίες αποτελούν σημαντικό συμπλήρωμα σε ένα κείμενο με έγκυρες σύγχρονες πληροφορίες
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. Το βιβλίο αυτό καλεί τον αναγνώστη να ανακαλύψει , είτε γιά πρώτη είτε γιά πολλοστή φορά, την Ελλάδα- τη γη όπου εντοπίζονται οι αρχαιότερες και αυθεντικότερες ρίζες του δυτικού πολιτισμού- και τον κόσμο των Ελλήνων - την ιστορική τους εξέλιξη, τον πολιτιστικό ορίζοντα και την τέχνη τους- μέσα από μιά σειρά φωτογραφιών και γραφικών αναπαραστάσεων υψηλης ποιότητας, οι οποίες αποτελούν σημαντικό συμπλήρωμα σε ένα κείμενο με έγκυρες σύγχρονες πληροφορίες. Ένα κείμενο προσιτό σε όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, το οποίο είναι γραμμένο σε καθαρό σπινθηροβόλο ύφος που θα συναρπάσει την ψυχή και το πνεύμα του αναγνώστη. Ένα ταξίδι, παρά μιά περιγραφή, στον καθαρό ουρανό της Μεσογείου και μιά τεράστια καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά, με εκατοντάδες εικόνες, αεροφωτογραφίες, σχέδια και υπέροχες έγχρωμες αναπαραστάσεις.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ
ISBN960-7927-08-7
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top