Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΔΕΜΕΝΟ)

Ειδική Τιμή 41,34 € was 63,60 €
SKU
BK77214
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Ένα υπερπολυτελές λεύκωμα μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη θήκη, που μέσα στις πλούσιες σε εικονογράφηση σελίδες του, μας μεταφέρει στο εσωτερικό μερικών από τα πιό αξιόλογα μοναστήρια της πατρίδας μας. Μοναστήρια σε καταπληκτικές τοποθεσίες κτισμένα πάνω σε κορυφές βουνών ή σε απόκρυμνους βράχους, από την κεντρική Πελοπόννησο μέχρι τις στενές χερσονήσους της Μακεδονίας, από τα υψώματα της Θεσσαλίας μέχρι το πιό απομακρυσμένο νησί
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Ένα υπερπολυτελές λεύκωμα μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη θήκη, που μέσα στις πλούσιες σε εικονογράφηση σελίδες του, μας μεταφέρει στο εσωτερικό μερικών από τα πιό αξιόλογα μοναστήρια της πατρίδας μας. Μοναστήρια σε καταπληκτικές τοποθεσίες κτισμένα πάνω σε κορυφές βουνών ή σε απόκρυμνους βράχους, από την κεντρική Πελοπόννησο μέχρι τις στενές χερσονήσους της Μακεδονίας, από τα υψώματα της Θεσσαλίας μέχρι το πιό απομακρυσμένο νησί. Μας μεταφέρει στην αυτόνομη μοναστική κοινότητα του Αγίου Όρους, στις απότομες κορυφές των Μετεώρων, στην Πάτμο, το πιό ιερό νησί όπου βρίσκεται το μοναστήρι το Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και στην κεντρική Πελοπόννησο όπου βρίσκονται τα ερείπια του Μυστρά.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ
ISBN960-7927-83-4
Σελίδες220
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top