Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ειδική Τιμή 69,63 € was 92,84 €
SKU
BK155549
Εξαντλημένο
Η αφιερωματική αυτή έκδοση αναφέρεται στην ιστορία του Πειραιά, την ίδρυση και την αναγέννησή του μετά από 2.500 χρόνια. Τη μοναδικότητα του αρχαίου Πειραιά, καταγράφει ο Γεώργιος Σταϊυχάουερ, αρχαιολόγος. Ακολουθεί η εξέλιξη του αστικού Πειραιά, από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, μέχρι τη Μικρασιατική Καταστροφή (1834-1922), με την υπογραφή της Δρ.Σταματίας Γ.Μαλικούτη, αρχιτέκτονος. Τέλος, παρουσιάζεται το ιδιότυπο "πρόσωπο" του Πειραιά τον 20ο αιώνα από τον Βάσια Τσοκόπουλο, ιστορικό
Η αφιερωματική αυτή έκδοση αναφέρεται στην ιστορία του Πειραιά, την ίδρυση και την αναγέννησή του μετά από 2.500 χρόνια. Τη μοναδικότητα του αρχαίου Πειραιά, καταγράφει ο Γεώργιος Σταϊυχάουερ, αρχαιολόγος. Ακολουθεί η εξέλιξη του αστικού Πειραιά, από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, μέχρι τη Μικρασιατική Καταστροφή (1834-1922), με την υπογραφή της Δρ.Σταματίας Γ.Μαλικούτη, αρχιτέκτονος. Τέλος, παρουσιάζεται το ιδιότυπο "πρόσωπο" του Πειραιά τον 20ο αιώνα από τον Βάσια Τσοκόπουλο, ιστορικό. Η έκδοση είναι δίγλωσση (ελληνικά-αγγλικά).
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΕΦΕΣΟΣ
Σελίδες346
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top