Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΑΞΟΔΕΥΤΑ ΠΑΘΗ

ΤΖΩΡΤΖ ΣΤΑΪΝΕΡ
Ειδική Τιμή 12,32 € was 16,43 €
SKU
BK157932
Εξαντλημένο
Στη συλλογή αυτή συγκεντρώνονται δέκα από τα πιο ενδιαφέροντα δοκίμια που έγραψε ο Τζωρτζ Στάινερ ανάμεσα στο 1978 και το 1995, περίοδο κατά την οποία τόσο η τέχνη της ανάγνωσης όσο και το κύρος του γραπτού κειμένου αρχίζουν να κλονίζονται σοβαρά. Από τη μία πλευρά, τα νέα ρεύματα στους χώρους της θεωρίας της λογοτεχνίας, που αμφισβητούν τις σχέσεις λέξεων και νοήματος και από την άλλη η πίεση της τεχνολογίας που αλλοιώνει την έννοια της ανάγνωστης όπως την γνωρίσαμε ως σήμερα, δημιουργούν μια νέα σχέση του ανθρώπου με τον έντυπο λόγο
Στη συλλογή αυτή συγκεντρώνονται δέκα από τα πιο ενδιαφέροντα δοκίμια που έγραψε ο Τζωρτζ Στάινερ ανάμεσα στο 1978 και το 1995, περίοδο κατά την οποία τόσο η τέχνη της ανάγνωσης όσο και το κύρος του γραπτού κειμένου αρχίζουν να κλονίζονται σοβαρά. Από τη μία πλευρά, τα νέα ρεύματα στους χώρους της θεωρίας της λογοτεχνίας, που αμφισβητούν τις σχέσεις λέξεων και νοήματος και από την άλλη η πίεση της τεχνολογίας που αλλοιώνει την έννοια της ανάγνωστης όπως την γνωρίσαμε ως σήμερα, δημιουργούν μια νέα σχέση του ανθρώπου με τον έντυπο λόγο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΤΖΩΡΤΖ ΣΤΑΪΝΕΡ
ΕκδότηςΝΕΦΕΛΗ
ISBN960-211-619-6
Σελίδες256
ΜεταφραστήςΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΧΙΝΑ
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top