Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ

Ειδική Τιμή 29,69 € was 37,12 €
SKU
BK122369
Εξαντλημένο
Το Ασμα Ασμάτων είναι ένα από τα 49 βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης που μεταφράστηκαν από την Ιουδαϊκή/Αραμαϊκή στην Ελληνική από το 250 έως το 100π.Χ. Ως προς την πατρότητα του έργου οι απόψεις διίστανται. Αλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έργο του Σολόμων, άλλοι ότι είναι κάποιου μεταγενέστερού του και άλλοι ότι είναι έργο πολλών. Η υπόθεση του, εκτός από τις διάφορες αλληγορικές ερμηνείες, είναι ένας διάλογος και συχνά μονόλογος τριών προσώπων: της νύφης, του άντρα και του Χορού
Το Ασμα Ασμάτων είναι ένα από τα 49 βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης που μεταφράστηκαν από την Ιουδαϊκή/Αραμαϊκή στην Ελληνική από το 250 έως το 100π.Χ. Ως προς την πατρότητα του έργου οι απόψεις διίστανται. Αλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έργο του Σολόμων, άλλοι ότι είναι κάποιου μεταγενέστερού του και άλλοι ότι είναι έργο πολλών. Η υπόθεση του, εκτός από τις διάφορες αλληγορικές ερμηνείες, είναι ένας διάλογος και συχνά μονόλογος τριών προσώπων: της νύφης, του άντρα και του Χορού. Είναι ένα ερωτικό τραγούδι, με στοιχεία αγροτικού ήθους και αισθητικής, με καταπληκτικούς παραλληλισμούς και με καταγραφές από την νοοτροπία της εποχής εκείνης.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σελίδες77
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 1998
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top