Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ειδική Τιμή 12,79 € was 14,21 €
SKU
BK124538
Εξαντλημένο
Tο Φραγγέλιο είναι το πρώτο βιβλίο του Βασίλη Αρναούτογλου: μια γραφική νουβέλα, η οποία σκοπό της έχει να συμπυκνώσει προβληματισμούς του συγγραφέα και απόψεις του σχετικά με την επόμενη χιλιετηρίδα, που σύμφωνα με τον ίδιο προβλέπεται σκοτεινή. Tα κείμενα λειτουργούν σε σχέση αλληλεπίδρασης με το εικαστικό περιεχόμενο, το οποίο αποτελεί προϊόν τόσο ηλεκτρονικής επεξεργασίας όσο και γλυπτικής και ζωγραφικής
Tο Φραγγέλιο είναι το πρώτο βιβλίο του Βασίλη Αρναούτογλου: μια γραφική νουβέλα, η οποία σκοπό της έχει να συμπυκνώσει προβληματισμούς του συγγραφέα και απόψεις του σχετικά με την επόμενη χιλιετηρίδα, που σύμφωνα με τον ίδιο προβλέπεται σκοτεινή. Tα κείμενα λειτουργούν σε σχέση αλληλεπίδρασης με το εικαστικό περιεχόμενο, το οποίο αποτελεί προϊόν τόσο ηλεκτρονικής επεξεργασίας όσο και γλυπτικής και ζωγραφικής. H σκληρότητα του κειμένου προσδίδει μια ατμόσφαιρα εξωτερικής πίεσης από έναν κόσμο ο οποίος αγκομαχά, κι ένα μέλλον που διαγράφεται καθόλου φωτεινό. Aπώτερος στόχος του συγγραφέα αποτελεί ο προβληματισμός του δέκτη-αναγνώστη, ο οποίος καλείται να ενσωματώσει τα ερεθίσματα που δέχεται από την καθημερινότητά του στα διαδραματιζόμενα στις σελίδες του Φραγγέλιου. Kι αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, το Φραγγέλιο είναι ένα roller-coaster στις πιο σκοτεινές γωνιές του ανθρώπινου μυαλού.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕκδότηςΟΞΥ
ISBN960-7614-58-5
Σελίδες112
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top