Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΔΕΞΙΑ ΕΡΩΜΕΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ
Ειδική Τιμή 7,81 € was 11,15 €
SKU
BK125953
Εξαντλημένο
Μια και δεν είχα ιδέα, μήτε απόκτησα ποτέ από τον ψυχισμό των γυαναικών, η μόνη γλώσσα που γνώριζα ήταν του χαμόγελου. Αν γελούσαν ή χαμογελούσαν, όλα ήταν καλά. Αν γκρίνιαζαν, ήταν άσχημα. Αν ούρλιαζαν, ήταν πολύ άσχημα. Αν έπαιρναν μαχαίρι και το κουνούσαν απειλητικά ήταν πάρα πολύ άσχημα. Αν έκλαιγαν, ήταν θλιβερά. Το χειρότερο ήταν όταν δεν μιλούσαν, διότι αυτό εσήμαινε ότι η σκέψη τους πήγαινε στα τεράστια δραστήρια γεννητικά όργανα των παλαιών ή υποψήφιων εραστών τους, στην ευγένεια τους, στην κιμπαροσύνη και στο μεγαλείο τους, στα σφιχτά τους στομάχια και στην ερωτευμένη συμπεριφορά τους
Μια και δεν είχα ιδέα, μήτε απόκτησα ποτέ από τον ψυχισμό των γυαναικών, η μόνη γλώσσα που γνώριζα ήταν του χαμόγελου. Αν γελούσαν ή χαμογελούσαν, όλα ήταν καλά. Αν γκρίνιαζαν, ήταν άσχημα. Αν ούρλιαζαν, ήταν πολύ άσχημα. Αν έπαιρναν μαχαίρι και το κουνούσαν απειλητικά ήταν πάρα πολύ άσχημα. Αν έκλαιγαν, ήταν θλιβερά. Το χειρότερο ήταν όταν δεν μιλούσαν, διότι αυτό εσήμαινε ότι η σκέψη τους πήγαινε στα τεράστια δραστήρια γεννητικά όργανα των παλαιών ή υποψήφιων εραστών τους, στην ευγένεια τους, στην κιμπαροσύνη και στο μεγαλείο τους, στα σφιχτά τους στομάχια και στην ερωτευμένη συμπεριφορά τους. Με την Δυναμό ήμουν πολύ σοβαρά ερωτευμένος για να αναρωτηθώ σοβαρά περί του είδους της συντροφιάς που θα είχαμε. Υπερέβαινε παρασάγγες τις ελπίδες αυτή η ακαταμάχητη μορφή. Άρχισα να αντιλαμβάνομαι καλύτερα τα μυθιστορήματα όπου περιγράφονται άνδρες διαλυμένοι από γαλάζιους αγγέλους και ωραίες του Πέραν, από Τζίλντες και Λολίτες. Η κρίσιμη στιγμή του φυσικού θριάμβου ενός αρσενικού, η ώρα που η μοιραία τον αποδέχεται στον κόλπο της, είναι ταυτόχρονα και η καταρράκωση του, διότι πρέπει να της αντιχαρίσει εμπιστοσύνη, ευγνωμοσύνη, στοργή και κατανόηση, ιδιότητες που έχουν τα αηδόνια, τα προβατάκια, οι καμηλοπαρδάλεις και οι ταμειακές μηχανές, αλλά όχι οι άνδρες.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Ημερομηνία κυκλοφορίας3 Φεβ 2000
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top