Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ ΚΙΑ
Ειδική Τιμή 7,95 € was 10,60 €
SKU
BK264289
Προσωρινά εξαντλημένο. Πρόκειται να επανακυκλοφορήσει
Το εύρημα των επισκέψεων στον θεραπευτή δεν αποσκοπεί στην αναπαράσταση επεισοδίων ούτε στην καταγραφή γεγονότων. Αποπειράται να συνθέσει την πολυπλοκότητα μιας ύπαρξης, να την "τακτοποιήσει", και μέσα από τη λέξη να της δώσει μορφή κατά κάποιον τρόπο. Κάθε επίσκεψη είναι μια ιστορία, μια εξιστόρηση αναζήτησης, σύνθεσης, απόπειρας κατανόησης του ανερμήνευτου, περιπλάνηση μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας, του χειροπιαστού και του άυλου
Το εύρημα των επισκέψεων στον θεραπευτή δεν αποσκοπεί στην αναπαράσταση επεισοδίων ούτε στην καταγραφή γεγονότων. Αποπειράται να συνθέσει την πολυπλοκότητα μιας ύπαρξης, να την "τακτοποιήσει", και μέσα από τη λέξη να της δώσει μορφή κατά κάποιον τρόπο. Κάθε επίσκεψη είναι μια ιστορία, μια εξιστόρηση αναζήτησης, σύνθεσης, απόπειρας κατανόησης του ανερμήνευτου, περιπλάνηση μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας, του χειροπιαστού και του άυλου. Ένα ταξίδι-καταβύθιση στο προσωπικό σύμπαν, εκεί όπου η μνήμη καταργεί τα όρια του χρόνου, όπου προσδοκούμε τελικά να πλεύσουμε νηφάλια στα πελάγη της αβεβαιότητας. Οι "Επισκέψεις" είναι μια αναζήτηση του εσωτερικού τόπου και συγχρόνως μια προσπάθεια εξοικείωσης με αυτόν. Με το ένα μάτι στο θάνατο και το άλλο στο φως. Ένας μονόλογος, ο οποίος μπορεί, δίχως άλλο, να διαβαστεί σαν ποιητικό παραμύθι.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ ΚΙΑ
ΕκδότηςΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Barcode9789603367697
ISBN978-960-336-769-7
Σελίδες114
Ημερομηνία κυκλοφορίας11 Απρ 2012
ΔιαθεσιμότηταΠροσωρινά εξαντλημένο. Πρόκειται να επανακυκλοφορήσει
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top