Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧ. ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ
Ειδική Τιμή 9,54 € was 12,72 €
SKU
BK281865
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη

Κάθε φορά που στέλνω ή και ανταποδίδω τον χαιρετισμό «Καλημέρα»  νιώθω μια ξεχωριστή συγκίνηση. Ίσως για τούτο και αναπήδησε μέσα μου η ιδέα να επικοινωνήσω μαζί σου με μια ποιητική σκέψη «Καλημέρα»  για κάθε ημέρα για τις επτά (7) ημέρες, όχι μόνο της μιας αλλά και για τις τέσσερες (4)  εβδομάδες του κάθε μήνα.

Είκοσι οκτώ (28) λοιπόν φορές Σκέψεις–Καλημέρα για τις τέσσερες εβδομάδες του κάθε μήνα (4×7) και είκοσι τέσσερες (24) φορές εκ της ζευκτής εκφοράς του ποιητικού λόγου για κάθε μήνα του κάθε χρόνου (12×2) άθροισμα το όλον πενήντα δύο (52) , όσες και οι εβδομάδες της κάθε χρονιάς. 

Τώρα ζητώ την συνεργασία σου στο πνευματικό τούτο παιγνίδι. Ξεκινάμε με το ερώτημα : Ποια ημέρα της εβδομάδας είναι σήμερα, (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, κλπ και ποιας εβδομάδας 1ης, 2ης, 3ης, ή 4ης) του μήνα που τρέχει. Έχοντας απαντήσει στα δύο ποιο πάνω ερωτήματα, (όπως για παράδειγμα σήμερα  26 Μαρτίου 2013 είναι Τρίτη της  (4ης ) τελευταίας εβδομάδα του μήνα Μάρτιος) μπορούμε πλέον να αναζητήσουμε στο κείμενο του παρόντος πονήματος τη Σκέψη που αντιπροσωπεύει η σημερινή μας Καλημέρα της ζωής και των ανθρώπων το περιεχόμενο της οποίας έχει διατυπωθεί ποιητικά ωσάν μήνυμα αγάπης, διαλογισμού και θύμησης βιωμένου χρόνου.Αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. Χρόνος είναι η Παρουσία.   

Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΝΙΚΟΣ ΜΙΧ. ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ
ΕκδότηςΠΕΡΙΠΛΟΥΣ
Barcode9789604381661
ISBN978-960-438-166-1
Σελίδες144
Ημερομηνία κυκλοφορίας24 Μαΐ 2015
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top