Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Ο ΑΛΙΒΑΝΙΣΤΟΣ, ΑΨΑΛΤΟΣ, ΣΤΡΙΓΚΛΑ ΜΑΝΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Ειδική Τιμή 3,80 € was 4,75 €
SKU
BK122377
Εξαντλημένο
Μέσα στην έννομον τάξιν που διέπει την κοινωνία, υπάρχουν κι αλλόκοτοι, που δαρμένοι και άπαρτοι μέσ’ στη λύπη τους, χαμογελούν, χαζογελούν και χαίρονται τη χαρά που μπορούν να γευθούν, όση τους άφησαν να χαρούν κι όσο κι όποια τους έκαναν οι άλλοι κι ο αδύναμος εαυτός τους να τους αξίζει. Φαίνεται τελικώς, ότι τα εγκλήματα τα παράγει η συμμετοχή μας στη λογική του κόσμου ετούτου, η αποδεικτική βεβαιότητα που προσδίδουμε στη σαθρότητα των συλλογισμών μας, η ευθιξία μας που την υποδαυλίζει η άρνησή μας να αποδεχτούμε τον εξευτελισμό μας
Μέσα στην έννομον τάξιν που διέπει την κοινωνία, υπάρχουν κι αλλόκοτοι, που δαρμένοι και άπαρτοι μέσ’ στη λύπη τους, χαμογελούν, χαζογελούν και χαίρονται τη χαρά που μπορούν να γευθούν, όση τους άφησαν να χαρούν κι όσο κι όποια τους έκαναν οι άλλοι κι ο αδύναμος εαυτός τους να τους αξίζει. Φαίνεται τελικώς, ότι τα εγκλήματα τα παράγει η συμμετοχή μας στη λογική του κόσμου ετούτου, η αποδεικτική βεβαιότητα που προσδίδουμε στη σαθρότητα των συλλογισμών μας, η ευθιξία μας που την υποδαυλίζει η άρνησή μας να αποδεχτούμε τον εξευτελισμό μας. Η κοινωνιολογία του Παπαδιαμάντη μοιάζει και είναι η σωτηριολογία των κάθε λογής αδικο-χαμένων της ζωής!
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΕκδότηςΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ISBN960-205-410-7
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top