Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Ο ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ

ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ειδική Τιμή 11,00 € was 14,66 €
SKU
BK153771
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Ο Νίκος Βορίδης, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Λονδίνο, ζεί τον πρώτο μεγάλο του έρωτα με την ωραία Κλόντια και γεύεται τις χάρες της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ παράλληλα γοητεύεται από τη μυστηριώδη και χαρισματική προσωπικότητα του καθηγητή της Ιστορίας, Τζον Νόρτον. Στη διάρκεια των διαλέξεών του ο καθηγητής κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έχουν σχέση με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα το κρίσιμο διάστημα 1935-1940. Οι αποκαλύψεις αυτές δημοσιεύονται αμέσως στον βρετανικό τύπο, ο καθηγητής γίνεται το πρόσωπο της ημέρας και ο Νίκος Βορίδης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια συγκλονιστική πραγματικότητα που ώς τώρα αγνοούσε. Οι μυστικές υπηρεσίες κινητοποιούνται. Ένα γράμμα, ένα παλιό μυστικό, ένας κρυφός μεγάλος έρωτας έρχονται να κλονίσουν τη σχέση του Νίκου Βορίδη με την Κλόντια.
Ο Νίκος Βορίδης, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Λονδίνο, ζεί τον πρώτο μεγάλο του έρωτα με την ωραία Κλόντια και γεύεται τις χάρες της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ παράλληλα γοητεύεται από τη μυστηριώδη και χαρισματική προσωπικότητα του καθηγητή της Ιστορίας, Τζον Νόρτον. Στη διάρκεια των διαλέξεών του ο καθηγητής κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έχουν σχέση με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα το κρίσιμο διάστημα 1935-1940. Οι αποκαλύψεις αυτές δημοσιεύονται αμέσως στον βρετανικό τύπο, ο καθηγητής γίνεται το πρόσωπο της ημέρας και ο Νίκος Βορίδης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια συγκλονιστική πραγματικότητα που ώς τώρα αγνοούσε. Οι μυστικές υπηρεσίες κινητοποιούνται. Ένα γράμμα, ένα παλιό μυστικό, ένας κρυφός μεγάλος έρωτας έρχονται να κλονίσουν τη σχέση του Νίκου Βορίδη με την Κλόντια.Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΚΑΖΑΜΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕκδότηςΕΝΑΛΙΟΣ
ISBN960-536-066-7
Σελίδες397
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top