Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ

ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΜΜ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ειδική Τιμή 7,46 € was 9,95 €
SKU
BK264477
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η ποίηση είναι μια βαθιά προσωπική και βιωματική εμπειρία. Δεν υπακούει σε κανόνες και δεν μπορεί να μπει σε νόρμες. Δεν επαναλαμβάνεται, δεν εξηγείται, είναι πολλές φορές ακατάληπτη για τους εξωτερικούς αναγνώστες. Πολλές φορές και ο ίδιος ο δημιουργός δεν μπορεί με ακρίβεια να ανακαλέσει στη μνήμη του το λόγο που έγραψε μια λέξη ή έβαλε μια τελεία. Η μοναδικότητα είναι και η ομορφιά της ποίησης
Η ποίηση είναι μια βαθιά προσωπική και βιωματική εμπειρία. Δεν υπακούει σε κανόνες και δεν μπορεί να μπει σε νόρμες. Δεν επαναλαμβάνεται, δεν εξηγείται, είναι πολλές φορές ακατάληπτη για τους εξωτερικούς αναγνώστες. Πολλές φορές και ο ίδιος ο δημιουργός δεν μπορεί με ακρίβεια να ανακαλέσει στη μνήμη του το λόγο που έγραψε μια λέξη ή έβαλε μια τελεία. Η μοναδικότητα είναι και η ομορφιά της ποίησης. Όλοι οι άνθρωποι είναι εν δυνάμει ποιητές. Απλά έχει φιμωθεί η φωνή μέσα τους, ενώ αυτό είναι ακριβώς που τους διακρίνει από τα υπόλοιπα όντα. Η ποίηση απλά βγάζει για λίγο το φίμωτρο αυτής της φωνής. Είναι ένα συνονθύλευμα γνώσεων, αναμνήσεων, αισθήσεων, εμπειριών που σταλάζει μέσα σε λίγες λέξεις. Ένα τέτοιο συνονθύλευμα, που προέκυψε μετά από αρκετά χρόνια, αποτελεί και την πρώτη ποιητική συλλογή του Νικόλαου Εμμ. Παπαοικονόμου με τον τίτλο "Ουρλιαχτό". Ο τίτλος είναι ενδεικτικός του πνεύματος που διακατέχει ολόκληρη τη συλλογή. Είναι μια έκρηξη σκέψεων και συναισθημάτων αποτυπωμένων μέσα σε αυτές τις σελίδες. Μια προσωπική μαρτυρία, μια ώθηση για τους αναγνώστες στο να αφουγκραστούν και αυτοί με τη σειρά τους τη δική τους εσωτερική φωνή.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΜΜ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕκδότηςΙΩΛΚΟΣ
Barcode9789604266302
ISBN978-960-426-630-2
Σελίδες44
Ημερομηνία κυκλοφορίας24 Αυγ 2011
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top