Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ

ΝΤΟΝΤΣ Ε. Ρ.
Ειδική Τιμή 21,20 € was 26,50 €
SKU
BK123322
Εξαντλημένο
Σε κάθε επιστημονική περιοχή όπου οι θέσεις και οι αντιθέσεις των ερευνητών συναντώνται σε ένα δημιουργικό διάλογο που προωθεί την ερευνά, ξεκαθαρίζει τα προβλήματα, θέτει νέες αφετηρίες και επανορθώνει τα σφάλματα και τις παρερμηνείες, όλες οι επιστημονικές συμβολές είναι ευπρόσδεκτες και εποικοδομητικές- ακόμη και όταν μια άποψη αξιολογείται αρνητικά. Ξεχωρίζουν όμως ιδιαίτερα μερικά βιβλία – και τούτο δεν είναι συχνό- που ξεπερνούν τις προσδοκίες και δημιουργούν τομή και νέα αφετηρία στον τρόπο της ερμηνείας και της ερευνάς
Σε κάθε επιστημονική περιοχή όπου οι θέσεις και οι αντιθέσεις των ερευνητών συναντώνται σε ένα δημιουργικό διάλογο που προωθεί την ερευνά, ξεκαθαρίζει τα προβλήματα, θέτει νέες αφετηρίες και επανορθώνει τα σφάλματα και τις παρερμηνείες, όλες οι επιστημονικές συμβολές είναι ευπρόσδεκτες και εποικοδομητικές- ακόμη και όταν μια άποψη αξιολογείται αρνητικά. Ξεχωρίζουν όμως ιδιαίτερα μερικά βιβλία – και τούτο δεν είναι συχνό- που ξεπερνούν τις προσδοκίες και δημιουργούν τομή και νέα αφετηρία στον τρόπο της ερμηνείας και της ερευνάς. Σ’ αυτά τα irrational, που παραδίδεται σήμερα μεταφρασμένο από τον γ. Γιατρομανωλακη στο ελληνικό κοινό.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΝΤΟΝΤΣ Ε. Ρ.
ΕκδότηςΚΑΡΔΑΜΙΤΣΑ
ISBN960-354-030-7
Σελίδες336
ΜεταφραστήςΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 1996
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top