Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΠΡΟΟΜΗΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΙΗΣΗ

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ειδική Τιμή 8,97 € was 10,55 €
SKU
BK70001
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η ΠΡΟΟΜΗΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΙΗΣΗ Είναι γνωστή η τάση που καλλιεργείται από ορισμένους «κύκλους», να αμφισβητείται η πολιτισμική προσφορά της Ελλάδος. Είναι οι ίδιοι «κύκλοι» που θεωρούν ως θέσφατο το κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης. Γι’αυτούς κάθε άλλο κείμενο που αντιβαίνει ή συγκρούεται με αυτό είναι επικίνδυνο. Και γι’αυτό πρέπει να αποσιωπάται και να χάνεται. Με δεδομένα, μάλιστα, τα ανθελληνικά αισθήματα, αρκετών ιστορικών της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας δεν είναι απορίας άξιον πως συνεχώς αναπαράγεται η «επιστημονικώς αυτή κρατούσα άποψις»
Η ΠΡΟΟΜΗΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΙΗΣΗ Είναι γνωστή η τάση που καλλιεργείται από ορισμένους «κύκλους», να αμφισβητείται η πολιτισμική προσφορά της Ελλάδος. Είναι οι ίδιοι «κύκλοι» που θεωρούν ως θέσφατο το κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης. Γι’αυτούς κάθε άλλο κείμενο που αντιβαίνει ή συγκρούεται με αυτό είναι επικίνδυνο. Και γι’αυτό πρέπει να αποσιωπάται και να χάνεται. Με δεδομένα, μάλιστα, τα ανθελληνικά αισθήματα, αρκετών ιστορικών της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας δεν είναι απορίας άξιον πως συνεχώς αναπαράγεται η «επιστημονικώς αυτή κρατούσα άποψις». ΄Αλλωστε τα μέσα και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι «κύκλοι» αυτοί για να επιτύχουν την «συμφωνία σιωπής» είναι ανάλογα με τα συμφέροντα που διακυβεύονται στην ιδεολογία τους. Και για πολλούς είναι αρκούντως πειστικά.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕκδότηςΝΕΑ ΘΕΣΙΣ
Σελίδες156
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top