Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΚΑΒΑΦΗΣ Ο ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ

ΠΑΠΕΥΓΕΝΙΟΥ-ΚΟΤΣΙΡΑ ΦΟΙΒΗ
Ειδική Τιμή 10,18 € was 12,72 €
SKU
BK122348
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη

Ο Καβάφης, ως "ανθρώπινος στοχαστής" αγωνίζεται με την εσωτερική φωνή της συνείδησης του να μετουσιώνει την αναπόφευκτη φθορά σε πάθος για ζωή. Αγγίζει εκείνους που βιώνουν την ασημαντότητα των ανθρώπινων αλλά καταφάσκουν στην ομορφιά της ζωής. Δε δίνει χρώματα στον ανθρώπινο πόνο αλλά ποιόν και ένταση. Αναδεικνύει ως αντίδοτο την άρνηση υποταγής, την αγωνία που κραυγάζει αξιοπρέπεια. Ίσως για να φωτίσει αυτό που μένει αναλλοίωτο: τη συνεχή αναζήτηση της "Ιθάκης"

Ο Καβάφης, ως "ανθρώπινος στοχαστής" αγωνίζεται με την εσωτερική φωνή της συνείδησης του να μετουσιώνει την αναπόφευκτη φθορά σε πάθος για ζωή. Αγγίζει εκείνους που βιώνουν την ασημαντότητα των ανθρώπινων αλλά καταφάσκουν στην ομορφιά της ζωής. Δε δίνει χρώματα στον ανθρώπινο πόνο αλλά ποιόν και ένταση. Αναδεικνύει ως αντίδοτο την άρνηση υποταγής, την αγωνία που κραυγάζει αξιοπρέπεια. Ίσως για να φωτίσει αυτό που μένει αναλλοίωτο: τη συνεχή αναζήτηση της "Ιθάκης"...
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΠΑΠΕΥΓΕΝΙΟΥ-ΚΟΤΣΙΡΑ ΦΟΙΒΗ
ΕκδότηςΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σελίδες45
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 1998
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top