Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ ΤΟΜΟΣ Α':ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΥ ΒΟΥΛΑ
Ειδική Τιμή 14,40 € was 18,00 €
SKU
BK121905
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Το πνεύμα του Σαίξπηρ έχει συλλάβει και ιδεί πράγματα "εκεί που οι άλλοι δε βλέπουν τίποτα" κι έχει συνειδητοποιήσει καταστάσεις, σχέσεις και πραγματικότητες, που ούτε ο αιώνας του ούτε ο δικός μας είχε ή έχει συνειδητοποιήσει. Δηλαδή πως ο πολιτισμός δεν πρόφτασε ν' ανθήσει, να δέσει και να ωριμάσει τα πρώτα άνθη και καρπούς και διαγουμίστηκε. Ότι τα πάντα, νόμοι, δικαιώματα, ελευθερίες, θεσμοί, αξίες, έχουν λεηλατηθεί και το μόνο που μένει είναι η βαριά σιδερόπορτα, κλειδωμένη με τελευταίου τύπου κλειδαριά και συστήματα ασφαλείας, ενώ οι ληστές έχουν σηκώσει και τα κεραμύδια
Το πνεύμα του Σαίξπηρ έχει συλλάβει και ιδεί πράγματα "εκεί που οι άλλοι δε βλέπουν τίποτα" κι έχει συνειδητοποιήσει καταστάσεις, σχέσεις και πραγματικότητες, που ούτε ο αιώνας του ούτε ο δικός μας είχε ή έχει συνειδητοποιήσει. Δηλαδή πως ο πολιτισμός δεν πρόφτασε ν' ανθήσει, να δέσει και να ωριμάσει τα πρώτα άνθη και καρπούς και διαγουμίστηκε. Ότι τα πάντα, νόμοι, δικαιώματα, ελευθερίες, θεσμοί, αξίες, έχουν λεηλατηθεί και το μόνο που μένει είναι η βαριά σιδερόπορτα, κλειδωμένη με τελευταίου τύπου κλειδαριά και συστήματα ασφαλείας, ενώ οι ληστές έχουν σηκώσει και τα κεραμύδια.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΔΑΜΙΑΝΑΚΟΥ ΒΟΥΛΑ
ΕκδότηςΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ISBN960-205-306-9
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top