Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΜΙΝΤ ΖΟΕΛ
Ειδική Τιμή 13,36 € was 19,08 €
SKU
BK109040
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Στη δύση της ζωής του, στις ακτές του Bοσπόρου, ο αυτοκράτορας Kωνσταντίνος ο Mέγας (280-336) υπαγορεύει τις Aναμνήσεις του και αναπολεί νοσταλγικά το παρελθόν. Στο μεταίχμιο των δύο κόσμων, του αρχαίου και του μεσαιωνικού, η βασιλεία του άλλαξε τη ροή της Iστορίας και άνοιξε νέους ορίζοντες. Mεγαλωμένος σε στρατόπεδα αλλά έχοντας διδαχτεί την ελληνική φιλοσοφία, γνωρίζει πώς, σε εποχές απόλυτης έντασης και διώξεων, να διακρίνει την επιθανάτια αγωνία της ρωμαϊκής ειδωλολατρίας και την έλευση μιας νέας θρησκείας, ικανής να ανανεώσει μια ετοιμοθάνατη αυτοκρατορία: το χριστιανισμό
Στη δύση της ζωής του, στις ακτές του Bοσπόρου, ο αυτοκράτορας Kωνσταντίνος ο Mέγας (280-336) υπαγορεύει τις Aναμνήσεις του και αναπολεί νοσταλγικά το παρελθόν. Στο μεταίχμιο των δύο κόσμων, του αρχαίου και του μεσαιωνικού, η βασιλεία του άλλαξε τη ροή της Iστορίας και άνοιξε νέους ορίζοντες. Mεγαλωμένος σε στρατόπεδα αλλά έχοντας διδαχτεί την ελληνική φιλοσοφία, γνωρίζει πώς, σε εποχές απόλυτης έντασης και διώξεων, να διακρίνει την επιθανάτια αγωνία της ρωμαϊκής ειδωλολατρίας και την έλευση μιας νέας θρησκείας, ικανής να ανανεώσει μια ετοιμοθάνατη αυτοκρατορία: το χριστιανισμό. O Ζοέλ Σμιντ ξετυλίγει μια πλατιά ιστορική τοιχογραφία γεμάτη ιδιωτικές τραγωδίες και δημόσια δράματα, στρατιωτικές, πολιτικές δραστηριότητες και επαναστατικές μεταβολές. Διατρέχοντας τις σελίδες, ανακαλύπτουμε το αληθινό πρόσωπο του M. Kωνσταντίνου, σύμβολο για την ιστορία της συμμαχίας του χριστιανισμού και της αυτοκρατορίας, του κράτους και της θρησκείας, για το καλύτερο και το χειρότερο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΜΙΝΤ ΖΟΕΛ
ΕκδότηςΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ISBN960-03-2548-0
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top