Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

GUY DE MAUPASSANT/ΓΚΥ ΝΤΕ ΜΩΠΑΣΣΑΝ
Ειδική Τιμή 4,77 € was 6,36 €
SKU
BK122682
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Στα δέκα διηγήματα αυτού του τόμου θα ανακαλύψουμε κάποιες εκλεκτικές συγγένειες του Μωπασάν με τον Πόε και Χόφμαν. Το φανταστικό διήγημα φαίνεται ότι μαγνητίζει έντονα τον μεγάλο διηγηματογράφο. Σαν σίγουρος τεχνίτης που είναι βρίσκει κοιτάσματα έμπνευσης και το αντλεί άπληστα στην τρελά που τον κυνηγά μια ζωή και που μάλιστα την παροξύνει με τη χρήση ναρκωτικών και τον αιθέρα. Ως, ένα σημείο, μέχρι τη στιγμή που κλείνεται οριστικά στο φρενοκομείο, φαίνεται να ελέγχει τις κρίσεις του, κρατάει λεπτομέρειες για τις εκρήξεις και τις παραισθήσεις του, τις καταγράφει με πρωτοφανή ψυχραιμία και καθαρότητα, ακόμα έρχεται σε επαφή με άλλους ομοιπαθείς, αρπάζει αχόρταγα τα συμπτώματα τους και τα μεταπλάθει σε έργα τέχνης
Στα δέκα διηγήματα αυτού του τόμου θα ανακαλύψουμε κάποιες εκλεκτικές συγγένειες του Μωπασάν με τον Πόε και Χόφμαν. Το φανταστικό διήγημα φαίνεται ότι μαγνητίζει έντονα τον μεγάλο διηγηματογράφο. Σαν σίγουρος τεχνίτης που είναι βρίσκει κοιτάσματα έμπνευσης και το αντλεί άπληστα στην τρελά που τον κυνηγά μια ζωή και που μάλιστα την παροξύνει με τη χρήση ναρκωτικών και τον αιθέρα. Ως, ένα σημείο, μέχρι τη στιγμή που κλείνεται οριστικά στο φρενοκομείο, φαίνεται να ελέγχει τις κρίσεις του, κρατάει λεπτομέρειες για τις εκρήξεις και τις παραισθήσεις του, τις καταγράφει με πρωτοφανή ψυχραιμία και καθαρότητα, ακόμα έρχεται σε επαφή με άλλους ομοιπαθείς, αρπάζει αχόρταγα τα συμπτώματα τους και τα μεταπλάθει σε έργα τέχνης.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςGUY DE MAUPASSANT/ΓΚΥ ΝΤΕ ΜΩΠΑΣΣΑΝ
ΕκδότηςΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΜεταφραστήςΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ Ε.
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top