Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΑΜΠΡΟΖ ΝΤ.
Ειδική Τιμή 11,95 € was 15,94 €
SKU
BK77012
Εξαντλημένο

Ο δημοσιογράφος Τζοάνα Κρος αποκαλύπτει μια ομάδα απατεώνων πνευματιστών. Γεμάτη περιέργεια από τους ισχυρισμούς του ψυχολόγου Δρ. Σαμ Τάουν ότι τα υπερφυσικά φαινόμενα όντως υπάρχουν, η Τζοάνα δέχεται να συμμετάσχει σε ένα από τα επιστημονικά του πειράματα: τη δημιουργία ενός φαντάσματος-του ¶νταμ Γουάιατ. Το πείραμα προχωρεί όπως το είχαν σχεδιάσει, με υπερφυσική δραστηριότητα και εξωκοσμικά μηνύματα

Ο δημοσιογράφος Τζοάνα Κρος αποκαλύπτει μια ομάδα απατεώνων πνευματιστών. Γεμάτη περιέργεια από τους ισχυρισμούς του ψυχολόγου Δρ. Σαμ Τάουν ότι τα υπερφυσικά φαινόμενα όντως υπάρχουν, η Τζοάνα δέχεται να συμμετάσχει σε ένα από τα επιστημονικά του πειράματα: τη δημιουργία ενός φαντάσματος-του ¶νταμ Γουάιατ. Το πείραμα προχωρεί όπως το είχαν σχεδιάσει, με υπερφυσική δραστηριότητα και εξωκοσμικά μηνύματα. Η θεωρία του Σαμ φαίνεται να αποδεικνύεται-τα φαντάσματα δημιουργούνται από εκεί νους που τα βλέπουν. Όμως μια σειρά από ανεξήγητα γεγονότα κάνουν τη Τζοάνα να υποψιαστεί ότι ο "¶νταμ" έχει αναπτύξει μια τελείως δική του ζωή και βρίσκεται πλέον πέρα από τον έλεγχο τους. Όταν προσπαθούν να τον εξοντώσουν, τα μέλη της ομάδας αρχίζουν να πεθαίνουν μυστηριωδώς.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΑΜΠΡΟΖ ΝΤ.
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σελίδες453
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top