Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΣΑΡΚΟΒΟΡΟ ΠΑΘΟΣ

ΕΣΛΑΝΤΕΡ ΖΑΝ-ΦΡΑΝΣΟΥΑ
Σκηνικό αντάξιο ενός Έντγκαρ Άλαν Πόε: το δάσος, πυκνό, αδιαπέραστο, μια λίμνη με στάσιμα νερά, το φως που εναλλάσσεται με το σκοτάδι. Eκεί, σ’ έναν εγκαταλειμμένο, ερειπωμένο πύργο, ζουν ο Mαρού, ένας άνθρωπος των δασών και η Mαντλέν, η κόρη της νεκρής ερωμένης του. Eίναι το αρσενικό που αναζητά το θηλυκό, οδηγημένοαπό ένα ένστικτο σχεδόν ζωώδες, κι όταν το κορίτσι στοιχειώνει όλη του την ύπαρξη, όταν η απόκτησή της γίνεται ο μοναδικός σκοπός της ζωής του, όταν δεν μπορεί να την υποκαταστήσει με άλλα θηλυκά, το πάθος του ξεπερνά κάθε όριο, γίνεται λύσσα και σαν αρπακτικό παραμονεύει το θήραμά του, το βιάζει και το σκοτώνει
Σκηνικό αντάξιο ενός Έντγκαρ Άλαν Πόε: το δάσος, πυκνό, αδιαπέραστο, μια λίμνη με στάσιμα νερά, το φως που εναλλάσσεται με το σκοτάδι. Eκεί, σ’ έναν εγκαταλειμμένο, ερειπωμένο πύργο, ζουν ο Mαρού, ένας άνθρωπος των δασών και η Mαντλέν, η κόρη της νεκρής ερωμένης του. Eίναι το αρσενικό που αναζητά το θηλυκό, οδηγημένοαπό ένα ένστικτο σχεδόν ζωώδες, κι όταν το κορίτσι στοιχειώνει όλη του την ύπαρξη, όταν η απόκτησή της γίνεται ο μοναδικός σκοπός της ζωής του, όταν δεν μπορεί να την υποκαταστήσει με άλλα θηλυκά, το πάθος του ξεπερνά κάθε όριο, γίνεται λύσσα και σαν αρπακτικό παραμονεύει το θήραμά του, το βιάζει και το σκοτώνει. Όμως, ο πόθος του Mαρού για τη Mαντλέν δεν κατευνάζεται ούτε από το θάνατο. Aκόμη και νεκρή ασκεί πάνω του μια διαρκώς αυξανόμενη νοσηρή και τυραννική έλξη. Tο πτώμα γίνεται το κέντρο της διαταραγμένης ύπαρξής του, ο βωμός μιας βέβηλης λατρείας, το αντικείμενο ενός βίαιου ερωτικού παραληρήματος.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΕΣΛΑΝΤΕΡ ΖΑΝ-ΦΡΑΝΣΟΥΑ
ΕκδότηςΟΞΥ
ISBN960-7614-28-3
Σελίδες272
ΜεταφραστήςΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΙΑΣ
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top