ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 4.0 - Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ειδική Τιμή 10,80 € was 12,00 €
SKU
BK320083
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον προμηθευτή

Το Μάρκετινγκ 4.0 παρέχει μια τεκμηριωμένη προσέγγιση για την καθοδήγηση των πελατών από την επίγνωση στην υποστήριξη. Για τη συγγραφή αυτού του πολυαναμενόμενου οδηγού, ο πατέρας του σύγχρονου μάρκετινγκ Philip Kotler συναντά ξανά τους κορυφαίους στοχαστές του κλάδου Hermawan Kartajaya και Iwan Setiawan της MarkPlus, Inc. για να μοιραστούν με τον κόσμο απτούς τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ μπορούν να επηρεάζουν τους πελάτες στις διάφορες διαδρομές του ταξιδιού τους.

Η μετάβαση από τη νοοτροπία του παραδοσιακού μάρκετινγκ σε αυτήν του ψηφιακού πραγματοποιείται ομαλά μέσω των πρακτικών συμβουλών και των εύληπτων εξηγήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να αξιοποιήσετε από την πρώτη κιόλας ημέρα. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου παρέχεται μια σύνοψη των θεμάτων που καλύφθηκαν στο κεφάλαιο, ώστε το βιβλίο να χρησιμεύει και ως καθημερινός οδηγός αναφοράς. Επίσης περιλαμβάνονται ερωτήσεις για σκέψη, οι οποίες δίνουν το έναυσμα για προσωπικές ανακαλύψεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον συντονισμό συζητήσεων με ολόκληρο τον οργανισμό.


Αυτός ο απαράμιλλος οδηγός σάς δίνει τη δυνατότητα:

  • Να αποκομίσετε βασισμένες σε δεδομένα πληροφορίες σχετικά με τους νέους τρόπους που οι πελάτες δαπανούν τα χρήματά τους
  • Να εξετάσετε από πρώτο χέρι παραδείγματα όπου το Μάρκετινγκ 4.0 συνέβαλε σε αύξηση της παραγωγικότητας
  • Να επαναπροσδιορίσετε την ενεργή συμμετοχή των πελατών στην ψηφιακή εποχή

Η θεώρηση του μάρκετινγκ από μια εντελώς νέα σκοπιά μπορεί να φαντάζει τρομακτική, όμως με το εύχρηστο πλαίσιο που παρέχει το Μάρκετινγκ 4.0 μπορείτε γρήγορα να πετύχετε αυτό που πάντοτε είχε σημασία –να κερδίσετε τις εντυπώσεις των πελατών.

 

Ο PHILIP KOTLER είναι Διακεκριμένος Καθηγητής Διεθνούς Μάρκετινγκ S.C. Johnson & Son στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων Kellogg School of Management του πανεπιστημίου Northwestern University. Έχει γράψει περισσότερα από 50 βιβλία, συμπεριλαμβανομένου του παγκοσμίως γνωστού Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ που σήμερα κυκλοφορεί στην δέκατη πέμπτη έκδοσή του.

Ο HERMAWAN KARTAJAYA είναι ο ιδρυτής της MarkPlus, Inc., της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών μάρκετινγκ στην Ινδονησία.

Ο IWAN SETIAWAN διατελεί Επιχειρησιακός Διευθυντής (COO) στη MarkPlus, Inc.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Barcode9789606450983
ISBN978-960-645-098-3
Σελίδες208
Έτος παραγωγής2021
ΜεταφραστήςΚΑΝΑΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΧΑΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π.
Ημερομηνία κυκλοφορίας10 Φεβ 2021
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον προμηθευτή
Back to Top