Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

ΣΚΙΑΔΑΣ ΝΙΚΟΣ
Ειδική Τιμή 3,80 € was 5,06 €
SKU
BK76131
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Δέκα συμμαθητές από την Αθήνα, μετά τις εξετάσεις του Ιουνίου, πήγαν εκδρομή στην Πελοπόννησο, για δεκαπέντε ημέρες. Πέρασαν από τον Ισθμό, επισκέφτηκαν την Αρχαία Κόρινθο και το μουσείο της, ανέβηκαν στον Ακροκόρινθο και πέρασαν από τα Δερβενάκια όπου ο Κολοκοτρώνης είχε νικήσει τους Τούρκους. Στη συνέχεια, πήγαν στις Μυκήνες και θαύμασαν τον αρχαιολογικό χώρο, πέρασαν από την Τρίπολη και το υπέροχο δάσος της Βυτίνας και κατέληξαν στην Ολυμπία όπου είδαν τον αρχαιολογικό χώρο και τα αριστουργηματικά εκθέματα του μουσείου της
Δέκα συμμαθητές από την Αθήνα, μετά τις εξετάσεις του Ιουνίου, πήγαν εκδρομή στην Πελοπόννησο, για δεκαπέντε ημέρες. Πέρασαν από τον Ισθμό, επισκέφτηκαν την Αρχαία Κόρινθο και το μουσείο της, ανέβηκαν στον Ακροκόρινθο και πέρασαν από τα Δερβενάκια όπου ο Κολοκοτρώνης είχε νικήσει τους Τούρκους. Στη συνέχεια, πήγαν στις Μυκήνες και θαύμασαν τον αρχαιολογικό χώρο, πέρασαν από την Τρίπολη και το υπέροχο δάσος της Βυτίνας και κατέληξαν στην Ολυμπία όπου είδαν τον αρχαιολογικό χώρο και τα αριστουργηματικά εκθέματα του μουσείου της. Συνάντησαν κι απρόοπτα, ιδίως τις νύχτες, εκεί που κατασκήνωναν κι ήρθαν σ' επαφή με τα φυτά και τα ζώα του φυσικού περιβάλλοντος. Με το τέλος αυτής της θαυμάσιας εκδρομής κι αφού έγιναν περισσότερο φίλοι μεταξύ τους, κατάλαβαν ότι ανακάλυψαν έναν άλλον κόσμο που δεν φαντάζονταν ότι υπήρχε.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΚΙΑΔΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΕκδότηςGUTENBERG-ΔΑΡΔΑΝΟΣ Ε.ΧΡΗΣΤΟΣ
ISBN960-01-0347-Χ
Σελίδες154
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top