Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΜΕ ΧΑΡΤΙ, ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑ… ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΑΚΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΌΛΑ!

ΑΡΓΥΡΟΥ ΝΙΤΣΑ
Ειδική Τιμή 8,21 € was 10,95 €
SKU
BK262579
Εξαντλημένο
Ένα βιβλίο σχεδιασμένο και γραμμένο για τα παιδιά που θα πάνε ή ήδη πηγαίνουν στο Νηπιαγωγείο. Περιλαμβάνει ασκήσεις και φύλλα εργασίας που καλύπτουν και τις πέντε ενότητες του νέου Προγράμματος Σπουδών του Νηπιαγωγείου, με ιδιαίτερη έμφαση στα Μαθηματικά και τη Γλώσσα. Τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες: • Εξασκούνται στον προφορικό και τον γραπτό λόγο • Διερευνούν βασικές μαθηματικές έννοιες και οικοδομούν σταδιακά την έννοια των αριθμών • Παρατηρούν και προβληματίζονται σε θέματα του φυσικού και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος • Καλλιεργούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους • Αποκτούν βασικές γνώσεις στις τέχνες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές Το βιβλίο αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για κάθε νηπιαγωγό, καθώς περιλαμβάνει ασκήσεις και φύλλα εργασίας που συμφωνούν με τον Οδηγό του νηπιαγωγού
Ένα βιβλίο σχεδιασμένο και γραμμένο για τα παιδιά που θα πάνε ή ήδη πηγαίνουν στο Νηπιαγωγείο. Περιλαμβάνει ασκήσεις και φύλλα εργασίας που καλύπτουν και τις πέντε ενότητες του νέου Προγράμματος Σπουδών του Νηπιαγωγείου, με ιδιαίτερη έμφαση στα Μαθηματικά και τη Γλώσσα. Τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες: • Εξασκούνται στον προφορικό και τον γραπτό λόγο • Διερευνούν βασικές μαθηματικές έννοιες και οικοδομούν σταδιακά την έννοια των αριθμών • Παρατηρούν και προβληματίζονται σε θέματα του φυσικού και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος • Καλλιεργούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους • Αποκτούν βασικές γνώσεις στις τέχνες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές Το βιβλίο αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για κάθε νηπιαγωγό, καθώς περιλαμβάνει ασκήσεις και φύλλα εργασίας που συμφωνούν με τον Οδηγό του νηπιαγωγού. Ο εκπαιδευτικός θα μπορέσει να δημιουργήσει δραστηριότητες και ασκήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δικής του τάξης, όπως και κάθε παιδιού ξεχωριστά. Τέλος, το βιβλίο είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους γονείς που επιθυμούν να συμβάλλουν στην προετοιμασία του παιδιού τους για το σχολείο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΑΡΓΥΡΟΥ ΝΙΤΣΑ
ΕκδότηςΜΙΝΩΑΣ
Barcode9789604818143
ISBN978-960-481-814-3
Σελίδες176
Ημερομηνία κυκλοφορίας26 Απρ 2012
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top