Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ (ΑΔΕΤΟΙ) 20 ΤΟΜΟΙ

ΝΤΙΣΝΕΫ ΟΥΩΛΤ
Ειδική Τιμή 47,70 € was 63,60 €
SKU
BK81710
Εξαντλημένο
Μιά περιπέτεια, μια εξερεύνηση, η θαυμαστή έκπληξη της ανακάλυψης χιλιάδων πληροφοριών, χιλιάδων θεμάτων, στη φανταστική χώρα της Γνώσης. Η παρέα του Χιούη, Ντιούη και Λιούη ανοίγει πανιά για να γνωρίσει τον Κόσμο. Με βασικό εφόδιο την ακόρεστη περιέργεια, ρίχνονται μαζί με τους αναγνώστες σ' ένα πολύχρωμο πανηγύρι ανακαλύψεων. Καμμία εγκυκλοπαίδεια δεν έδωσε ποτέ αυτή τη γιορτή ερωτήσεων και απαντήσεων
Μιά περιπέτεια, μια εξερεύνηση, η θαυμαστή έκπληξη της ανακάλυψης χιλιάδων πληροφοριών, χιλιάδων θεμάτων, στη φανταστική χώρα της Γνώσης. Η παρέα του Χιούη, Ντιούη και Λιούη ανοίγει πανιά για να γνωρίσει τον Κόσμο. Με βασικό εφόδιο την ακόρεστη περιέργεια, ρίχνονται μαζί με τους αναγνώστες σ' ένα πολύχρωμο πανηγύρι ανακαλύψεων. Καμμία εγκυκλοπαίδεια δεν έδωσε ποτέ αυτή τη γιορτή ερωτήσεων και απαντήσεων. Κανένα βιβλίο δεν κατόρθωσε ποτέ να κάνει τόσο χαρούμενη την απόκτηση γνώσεων. Κι όμως, πίσω από τη συναρπαστική αυτή περιπέτεια, ένα μεγάλο επιστημονικό επιτελείο οργανώνει το πνευματικό οικοδόμημα των παιδιών, σωστά και πρωτότυπα. Ένα τεράστιο υλικό γνώσεων, ζωτικό για την εκπαίδευση των παιδιών, αφομοιώνεται από το διψασμένο αισθητήριό τους. Ιστορικά θέματα, ανακαλύψεις των επιστημών, γεωγραφικά, μαθηματικά, τεχνολογικά, κοινωνικά, ιατρικά θέματα, εναλλάσονται με θέματα της Φυσικής, της περιβαλλοντολογίας και πληροφορίες επαγγελματικού προσανατολισμού.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΝΤΙΣΝΕΫ ΟΥΩΛΤ
ΕκδότηςΝΙΚΑΣ/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Α.Ε.
ISBN960-297-038-8
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top