Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟ

ΡΙΣ ΖΙΛΙΕΝ
Ειδική Τιμή 11,39 € was 12,66 €
SKU
BK170629
Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Ο ινδουισμός είναι η θρησκεία της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων της Ινδίας. Για να την κατανοήσει κανείς, χρειάζεται να ξεκινήσει από την σκέψη κι από τις πολιτισμικές συλλήψεις των ινδοευρωπαίων εισβολέων, των Αρίων, οι οποίοι εισχώρησαν στις κοιλάδες του Ινδού και του Γάγγη το 2000 π.Χ. περίπου. Ακόμη περισσότερο, όμως χρειάζεται ν' αναλογιστεί κανείς πως αυτή η βεδδική σκέψη μετατράπηκε και διαφοροποιήθηκε κατά την διάρκεια των αιώνων ερχόμενη σε επαφή με τους προ-βεδδικούς πολιτισμούς, που αναπτύχθηκαν στην Ινδία πολύ πριν από την εισβολή των κατακτητών Αρίων
Ο ινδουισμός είναι η θρησκεία της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων της Ινδίας. Για να την κατανοήσει κανείς, χρειάζεται να ξεκινήσει από την σκέψη κι από τις πολιτισμικές συλλήψεις των ινδοευρωπαίων εισβολέων, των Αρίων, οι οποίοι εισχώρησαν στις κοιλάδες του Ινδού και του Γάγγη το 2000 π.Χ. περίπου. Ακόμη περισσότερο, όμως χρειάζεται ν' αναλογιστεί κανείς πως αυτή η βεδδική σκέψη μετατράπηκε και διαφοροποιήθηκε κατά την διάρκεια των αιώνων ερχόμενη σε επαφή με τους προ-βεδδικούς πολιτισμούς, που αναπτύχθηκαν στην Ινδία πολύ πριν από την εισβολή των κατακτητών Αρίων. Η παρούσα μελέτη εκκινεί από αυτό το δεδομένο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΡΙΣ ΖΙΛΙΕΝ
ΕκδότηςΚΥΒΕΛΗ
ISBN960-8321-13-1
Σελίδες30
ΔιαθεσιμότηταΚυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top