Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ

Ειδική Τιμή 5,33 € was 7,62 €
SKU
BK158535
Εξαντλημένο
Ο Τελευταίος των Μοϊκανών" είναι ένα μυθιστόρημα που, για πάνω από εκατό χρόνια, διαβάστηκε κι αγαπήθηκε πολύ, γιατί περιγράφει μια μακρινή εποχή, πριν από την αμερικανική επανάσταση, τότε που Άγγλοι και Γάλλοι πολεμούσαν για την κατάκτηση, ή διατήρηση απέραντων εκτάσεων της Αμερικής. Ήταν η εποχή που κι οι δυο αντίπαλοι συμμαχούσαν με τους άγριους Ερυθρόδερμους κι οι πόλεμοι, οι μάχες, οι συμπλοκές είχαν μια θηριώδη αγριότητα κι οι αιχμάλωτοι των πρωτόγονων Ερυθρόδερμων υπέφεραν τα πάνδεινα, ώσπου έβρισκαν ένα θάνατο φρικτό και το τριχωτό δέρμα των κεφαλιών τους κοσμούσε τις καλύβες των νικητών
Ο Τελευταίος των Μοϊκανών" είναι ένα μυθιστόρημα που, για πάνω από εκατό χρόνια, διαβάστηκε κι αγαπήθηκε πολύ, γιατί περιγράφει μια μακρινή εποχή, πριν από την αμερικανική επανάσταση, τότε που Άγγλοι και Γάλλοι πολεμούσαν για την κατάκτηση, ή διατήρηση απέραντων εκτάσεων της Αμερικής. Ήταν η εποχή που κι οι δυο αντίπαλοι συμμαχούσαν με τους άγριους Ερυθρόδερμους κι οι πόλεμοι, οι μάχες, οι συμπλοκές είχαν μια θηριώδη αγριότητα κι οι αιχμάλωτοι των πρωτόγονων Ερυθρόδερμων υπέφεραν τα πάνδεινα, ώσπου έβρισκαν ένα θάνατο φρικτό και το τριχωτό δέρμα των κεφαλιών τους κοσμούσε τις καλύβες των νικητών. Αυτή την εποχή περιγράφει ο Κούπερ στο μυθιστόρημά του.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΑΓΚΥΡΑ
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top