Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ ΜΑΡΙΑ
Ειδική Τιμή 3,80 € was 5,06 €
SKU
BK75823
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η συγγραφέας είναι μία άγνωστη που κάνει τα πρώτα της βήματα στη χώρο του βιβλίου, αφού προηγουμένως έκλεισε πίσω της την πόρτα ενός χημείου. Εμαθε και κράτησε όμως τη μαγεία των χημικών ενώσεων, τη γοητεία των δεσμών, τη δύναμη των αντιδράσεων και έγραψε έξι ιστορίες για παιδιά, για να τις διαβάζουν και οι μεγάλοι. Ιδιαίτερα εκείνοι που αντάλλαξαν τα όνειρά τους με τα προβλήματα της καθημερινότητας, που πούλησαν τα μυστικά τους για να μάθουν πικρές αλήθειες, που έπαψαν να κοιτάνε τα αστέρια, για να τροφοδοτούν τη ματαιοδοξία τους
Η συγγραφέας είναι μία άγνωστη που κάνει τα πρώτα της βήματα στη χώρο του βιβλίου, αφού προηγουμένως έκλεισε πίσω της την πόρτα ενός χημείου. Εμαθε και κράτησε όμως τη μαγεία των χημικών ενώσεων, τη γοητεία των δεσμών, τη δύναμη των αντιδράσεων και έγραψε έξι ιστορίες για παιδιά, για να τις διαβάζουν και οι μεγάλοι. Ιδιαίτερα εκείνοι που αντάλλαξαν τα όνειρά τους με τα προβλήματα της καθημερινότητας, που πούλησαν τα μυστικά τους για να μάθουν πικρές αλήθειες, που έπαψαν να κοιτάνε τα αστέρια, για να τροφοδοτούν τη ματαιοδοξία τους. Το φάντασμα του Μιρχάν του Καστανού, τα Ψάρια που ζούσαν στο φυκόδασος, ο μονοσάνδαλος Ταντί και η Αδέλλα σχεδίασαν και εκτέλεσαν την απόδραση από τη φαντασία της Μαρίας Μαμαλίγκα. Ο πειρατής Μιρχάν τρύπωσε μέσα στα θαλασσινά κοχύλια που βουίζουν την ιστορία του στα αυτιά των ανθρώπων, τα ψάρια του φυκοδάσους διηγούνται μια μεγάλη ιστορία φιλίας, ο Ταντί συγκινήθηκε από το μεγάλο ταξίδι του μέσα στους μύθους και η Αδέλλα πέρασε από πολλές περιπέτειες.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΜΑΜΑΛΙΓΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΕκδότηςGUTENBERG-ΔΑΡΔΑΝΟΣ Ε.ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top