Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΜΟΣ 8ος

Ειδική Τιμή 6,04 € was 8,05 €
SKU
BK70432
Εξαντλημένο
ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ αποτελούν μια θεματική εγκυκλοπαίδεια για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και ιδιαίτερα των μικρών τάξεων. Είναι πρωτότυπη, με λίγα λόγια και άπειρες πολύχρωμες παραστατικές εικόνες, ώστε να εντυπώνονται εύκολα οι γνώσεις στα παιδιά. Κάθε τόμος είναι εντελώς ανεξάρτητος από τους άλλους. Η εγκυκλοπαίδεια: "ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ" έχει την πρώτη κυκλοφορία στην ελλάδα και είναι τόση η επιτυχία της που κυκλοφορεί σε 40 χώρες του κόσμου
ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ αποτελούν μια θεματική εγκυκλοπαίδεια για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και ιδιαίτερα των μικρών τάξεων. Είναι πρωτότυπη, με λίγα λόγια και άπειρες πολύχρωμες παραστατικές εικόνες, ώστε να εντυπώνονται εύκολα οι γνώσεις στα παιδιά. Κάθε τόμος είναι εντελώς ανεξάρτητος από τους άλλους. Η εγκυκλοπαίδεια: "ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ" έχει την πρώτη κυκλοφορία στην ελλάδα και είναι τόση η επιτυχία της που κυκλοφορεί σε 40 χώρες του κόσμου.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΣΤΡΑΤΙΚΗ
ISBN960-7261-32-1
Σελίδες80
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top