Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΑΤΙΡ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ
Ειδική Τιμή 7,62 € was 9,52 €
SKU
BK158123
Εξαντλημένο
Η επικοινωνία είναι για τις σχέσεις δυο ανθρώπων, ότι η αναπνοή για τη διατήρηση της ζωής. Η επαφή με το συνάνθρωπό σου δεν είναι ένα παιχνίδι όπου κερδίζεις μια φορά και ζεις ευτυχισμένος στην υπόλοιπη ζωή σου. Είναι ένα μέσο ειλικρινούς δοσοληψίας, ένα μέσο να μοιράζεσαι ανθρώπινα τα τα ανθρώπινα προβλήματα και τις ανησυχίες σου. Όσο πιο πλήρης και ολοκληρωμένη είναι η επαφή που κάνουμε με τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας, τόσο περισσότερες είναι οι δυνατότητες να νιώσουμε ότι μας αγαπάνε και μας εκτιμούν
Η επικοινωνία είναι για τις σχέσεις δυο ανθρώπων, ότι η αναπνοή για τη διατήρηση της ζωής. Η επαφή με το συνάνθρωπό σου δεν είναι ένα παιχνίδι όπου κερδίζεις μια φορά και ζεις ευτυχισμένος στην υπόλοιπη ζωή σου. Είναι ένα μέσο ειλικρινούς δοσοληψίας, ένα μέσο να μοιράζεσαι ανθρώπινα τα τα ανθρώπινα προβλήματα και τις ανησυχίες σου. Όσο πιο πλήρης και ολοκληρωμένη είναι η επαφή που κάνουμε με τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας, τόσο περισσότερες είναι οι δυνατότητες να νιώσουμε ότι μας αγαπάνε και μας εκτιμούν.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΑΤΙΡ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ
ΕκδότηςΔΙΟΔΟΣ
ISBN960-7072-07-3
Σελίδες102
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top