Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΛΕΡΝΕΡ ΧΑΡΙΕΤ
Ειδική Τιμή 11,41 € was 15,21 €
SKU
BK70198
Εξαντλημένο
Πολύ θα θέλαμε να πείσουμε τον "ανυπόφορο" άντρα μας, την "αναχρονιστική" μητέρα μας,ή το "πεισματάρικο" παιδί μας ν'αλλάξει συμπεριφορά για να μη δημιουργούνται προβλήματα στις σχέσεις μας.
Η αρμονία στις σχέσεις μας με τα άτομα που μας ενδιαφέρουν αποτελεί βασικό στοιχείο της ηρεμίας και της ευτυχίας μας. Πως όμως θα πετύχουμε αυτή τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην ατομικότητα και την συντροφικότητα; Και πως θα τις διατηρήσουμε και τις δυο σε μια μακροχρόνια σχέση χωρίς να χάσουμε τη μια ή την άλλη όταν τα πράγματα δυσκολέψουν; Το βιβλίο μιλάει για τις μακροπρόθεσμες αλλαγές που μπορούμε να πετύχουμε, αλλαγές που θα ενισχύσουν τις ικανότητές μας για γνήσια συντροφικότητα και για δεσμούς που αντέχουν στο χρόνο
Πολύ θα θέλαμε να πείσουμε τον "ανυπόφορο" άντρα μας, την "αναχρονιστική" μητέρα μας,ή το "πεισματάρικο" παιδί μας ν'αλλάξει συμπεριφορά για να μη δημιουργούνται προβλήματα στις σχέσεις μας.
Η αρμονία στις σχέσεις μας με τα άτομα που μας ενδιαφέρουν αποτελεί βασικό στοιχείο της ηρεμίας και της ευτυχίας μας. Πως όμως θα πετύχουμε αυτή τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην ατομικότητα και την συντροφικότητα; Και πως θα τις διατηρήσουμε και τις δυο σε μια μακροχρόνια σχέση χωρίς να χάσουμε τη μια ή την άλλη όταν τα πράγματα δυσκολέψουν; Το βιβλίο μιλάει για τις μακροπρόθεσμες αλλαγές που μπορούμε να πετύχουμε, αλλαγές που θα ενισχύσουν τις ικανότητές μας για γνήσια συντροφικότητα και για δεσμούς που αντέχουν στο χρόνο. Γιατί σε ένα πραγματικό δεσμό πρέπει πάνω από όλα να είμαστε ο εαυτός μας και ταυτόχρονα να επιτρέπουμε και στον άλλον να είναι ο εαυτός του.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΛΕΡΝΕΡ ΧΑΡΙΕΤ
ΕκδότηςΦΥΤΡΑΚΗΣ
ISBN960-535-227-3
Σελίδες283
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 1900
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top