Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
Ειδική Τιμή 2,56 € was 3,20 €
SKU
BK158262
Εξαντλημένο
Είναι ένα εγχειρίδιο για όσους επιθυμούν να σκέφτονται για τον εαυτό τους,ένα εγχειρίδιο για την δημιουργία ενός προσωπικά μάλλον παρά ιδεολογιά κατασκευασμένου σώματος κριτικής σκέψης προς ιδίαν χρήση, ένα σώμα σκέψης που θα βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει γιατί η ζωή σου και ο κόσμος είναι έτσι όπως είναι. Και το σπουδαιότερο, καθώς θα κατασκευάζεις την δική σου θεωρία, θα αναπτύξεις επίσης μια πρακτική: μια μέθοδο για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις για την ίδια σου την ζωή
Είναι ένα εγχειρίδιο για όσους επιθυμούν να σκέφτονται για τον εαυτό τους,ένα εγχειρίδιο για την δημιουργία ενός προσωπικά μάλλον παρά ιδεολογιά κατασκευασμένου σώματος κριτικής σκέψης προς ιδίαν χρήση, ένα σώμα σκέψης που θα βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει γιατί η ζωή σου και ο κόσμος είναι έτσι όπως είναι. Και το σπουδαιότερο, καθώς θα κατασκευάζεις την δική σου θεωρία, θα αναπτύξεις επίσης μια πρακτική: μια μέθοδο για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις για την ίδια σου την ζωή.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΕκδότηςΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
Σελίδες47
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top