Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΣΑΤΙΡ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ
Ειδική Τιμή 6,78 € was 8,48 €
SKU
BK158125
Εξαντλημένο
Η φιλοσοφία της Satir είναι πως η ανθρώπινη ύπαρξη αποτελεί ένα θαύμα που εξελίσσεται συνεχώς, το οποίο είναι ικανό για διαρκή ανάπτυξη και αλλαγή καθώς και για μια καινούργια κατανόηση. Μπορούμε να μάθουμε πάρα πολλά και να είμαστε ευτυχισμένοι, παραγωγικοί, σεβαστοί στις ανθρώπινες υπάρξεις. Το γεγονός ότι ίσως να μην έχουμε πλήρη επίγνωση δε σημαίνει πως δεν έχουμε την ικανόηττα, αλλά μόνο ότι δεν την έχουμε ανακαλύψει και δεν ξέρουμε ακόμη πως να τη χρησιμοποιούμε
Η φιλοσοφία της Satir είναι πως η ανθρώπινη ύπαρξη αποτελεί ένα θαύμα που εξελίσσεται συνεχώς, το οποίο είναι ικανό για διαρκή ανάπτυξη και αλλαγή καθώς και για μια καινούργια κατανόηση. Μπορούμε να μάθουμε πάρα πολλά και να είμαστε ευτυχισμένοι, παραγωγικοί, σεβαστοί στις ανθρώπινες υπάρξεις. Το γεγονός ότι ίσως να μην έχουμε πλήρη επίγνωση δε σημαίνει πως δεν έχουμε την ικανόηττα, αλλά μόνο ότι δεν την έχουμε ανακαλύψει και δεν ξέρουμε ακόμη πως να τη χρησιμοποιούμε.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΑΤΙΡ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ
ΕκδότηςΔΙΟΔΟΣ
Σελίδες76
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top