Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΝΤΕΙΜΟΝ Γ.
Ειδική Τιμή 11,60 € was 15,46 €
SKU
BK76028
Εξαντλημένο
Στο βιβλίο περιγράφονται μια σειρά από έρευνες που καλύπτουν για πρώτη φορά θέματα όπως αυτό της ανάπτυξης των γνώσεων των παιδιών για τη φιλία, για τις σχέσεις εξουσίας, για του κανόνες που απαγορεύουν την κλοπή, τις κοινωνικές συμβάσεις που προδιαγράφουν τρόπους συμπεριφοράς στο φαγητό, τα στερεότυπα των ρόλων των φύλων κ.λπ. Ο Κοινωνικός Κόσμος του Παιδιού έρχεται να εμπλουτίσει την ελληνική βιβλιογραφία γύρω απ? το σηματνικό θέμα της ανάπτυξης της κοινωνικής γνώσης του παιδιού
Στο βιβλίο περιγράφονται μια σειρά από έρευνες που καλύπτουν για πρώτη φορά θέματα όπως αυτό της ανάπτυξης των γνώσεων των παιδιών για τη φιλία, για τις σχέσεις εξουσίας, για του κανόνες που απαγορεύουν την κλοπή, τις κοινωνικές συμβάσεις που προδιαγράφουν τρόπους συμπεριφοράς στο φαγητό, τα στερεότυπα των ρόλων των φύλων κ.λπ. Ο Κοινωνικός Κόσμος του Παιδιού έρχεται να εμπλουτίσει την ελληνική βιβλιογραφία γύρω απ? το σηματνικό θέμα της ανάπτυξης της κοινωνικής γνώσης του παιδιού. Στις σελίδες του θα βρούμε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιγραφές της πορείας μέσω της οποίας τα παιδιά επιχειρούν να καταλάβουν τις δυναμικές κοινωνικές έννοιες, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τον κοινωνικό τους περίγυρο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΝΤΕΙΜΟΝ Γ.
ΕκδότηςGUTENBERG
Σελίδες436
ΜεταφραστήςΧΟΥΡΤΖΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΕΛΣΗ
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top