Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΜΠΛΟΥΜΕΝΤΑΛ ΕΡΙ
Ειδική Τιμή 9,13 € was 12,18 €
SKU
BK125173
Εξαντλημένο
Το να πιστεύεις στον εαυτό σου σημαίνει πως έχεις επίγνωση της μοναδικότητάς σου. Πάνω απ' όλα, και παρά την ύπαρξη κάποιων χαρακτηριστικών, που τα μοιραζόμαστε με τους άλλους, το κάθε ανθρώπινο ων είναι απολύτως μοναδικό, μηδενός εξαιρουμένου. Ούτε εσείς ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος έχει ξαναϋπάρξει ποτέ στο παρελθόν κι ούτε βέβαια θα ξαναζήσουμε στο μέλλον. Σε τελική ανάλυση, η ανάπτυξη και η παρακμή ολόκληρου του κόσμου, σαν σύνολο, εξαρτάται από το άτομο, όπως ήδη το αντιλήφθηκε ο Κουμφούκιος πριν από δυόμισι χιλιάδες χρόνια: 'Κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την παρακμή ολόκληρου του κόσμου'
Το να πιστεύεις στον εαυτό σου σημαίνει πως έχεις επίγνωση της μοναδικότητάς σου. Πάνω απ' όλα, και παρά την ύπαρξη κάποιων χαρακτηριστικών, που τα μοιραζόμαστε με τους άλλους, το κάθε ανθρώπινο ων είναι απολύτως μοναδικό, μηδενός εξαιρουμένου. Ούτε εσείς ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος έχει ξαναϋπάρξει ποτέ στο παρελθόν κι ούτε βέβαια θα ξαναζήσουμε στο μέλλον. Σε τελική ανάλυση, η ανάπτυξη και η παρακμή ολόκληρου του κόσμου, σαν σύνολο, εξαρτάται από το άτομο, όπως ήδη το αντιλήφθηκε ο Κουμφούκιος πριν από δυόμισι χιλιάδες χρόνια: 'Κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την παρακμή ολόκληρου του κόσμου'.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΜΠΛΟΥΜΕΝΤΑΛ ΕΡΙ
ΕκδότηςΦΙΛΙΣΤΩΡ
ISBN960-369-031-7
Σελίδες186
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top