Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ειδική Τιμή 42,75 € was 57,00 €
SKU
BK76614
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Το "Μεσογειακά Σπίτια - Ελλάδα" προσφέρει, με τη βοήθεια είκοσι παραδειγμάτων από ιδιωτικά σπίτια, ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της αρχιτεκτονικής της σύγχρονης εξοχικής κατοικίας. Περιέχει σπίτια διεθνώς ανεγνωρισμένων αρχιτεκτόνων όπως ο Νίκος Βαλσαμάκης, το Εργαστήριο 66, ο Κωνσταντίνος Δεκαβάλλας και ο Αλέξανδρος Τομπάζης. Παρουσιάζει επίσης και έργα μιας σειράς από σημαντικούς νεότερους αρχιτέκτονες που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα
Το "Μεσογειακά Σπίτια - Ελλάδα" προσφέρει, με τη βοήθεια είκοσι παραδειγμάτων από ιδιωτικά σπίτια, ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της αρχιτεκτονικής της σύγχρονης εξοχικής κατοικίας. Περιέχει σπίτια διεθνώς ανεγνωρισμένων αρχιτεκτόνων όπως ο Νίκος Βαλσαμάκης, το Εργαστήριο 66, ο Κωνσταντίνος Δεκαβάλλας και ο Αλέξανδρος Τομπάζης. Παρουσιάζει επίσης και έργα μιας σειράς από σημαντικούς νεότερους αρχιτέκτονες που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα. Συμπληρωματικά με την πλούσια εικονογράφηση σε ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες, που έγινε ειδικά γι' αυτή την έκδοση από το φωτογράφο Κώστα Μανώλη, το βιβλίο περιέχει εκτενή βασική πληροφόρηση και κατατοπιστική περιγραφή του κάθε παραδείγματος.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ISBN960-209-218-1
Σελίδες144
Ημερομηνία κυκλοφορίας13 Φεβ 2009
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top