Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΝΑ ΝΤΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΥΣ

PIRANDELLO LUIGI/ΠΙΡΑΝΤΕΛΛΟ ΛΟΥΙΤΖΙ
Ειδική Τιμή 4,05 € was 5,06 €
SKU
BK121589
Εξαντλημένο
Βέβαιο είναι πως η γύμνια στο έργο του Πιραντέλλο παίζει σημαντικό ρόλο όσο και οι «μάσκες». Το ρούχο είναι κι αυτό μια μάσκα που κρύβει την αληθινή μας υπόσταση-μορφή, σώμα, προσωπικότητα-την κρύβει τόσο από τους άλλους όσο κι από εμάς τους ίδιους, την αλλοιώνει, την εξωραΐζει. Μάσκα ακόμα πιο απαραίτητη στις γυναίκες που είναι πιο ευάλωτες επειδή για τους άντρες το θηλυκό γένος είναι προπάντων σώμα και συνακόλουθα, για κείνες, το σώμα είναι το αμυντικό κι επιθετικό όπλο τους και το ρούχο ένας πρόσθετος θώρακας και μαγνήτης
Βέβαιο είναι πως η γύμνια στο έργο του Πιραντέλλο παίζει σημαντικό ρόλο όσο και οι «μάσκες». Το ρούχο είναι κι αυτό μια μάσκα που κρύβει την αληθινή μας υπόσταση-μορφή, σώμα, προσωπικότητα-την κρύβει τόσο από τους άλλους όσο κι από εμάς τους ίδιους, την αλλοιώνει, την εξωραΐζει. Μάσκα ακόμα πιο απαραίτητη στις γυναίκες που είναι πιο ευάλωτες επειδή για τους άντρες το θηλυκό γένος είναι προπάντων σώμα και συνακόλουθα, για κείνες, το σώμα είναι το αμυντικό κι επιθετικό όπλο τους και το ρούχο ένας πρόσθετος θώρακας και μαγνήτης. Η αφαίρεση του το ξεγύμνωμα απ’ αυτή τη μάσκα είναι μια άλλη αιτία δραματικών συγκρούσεων και αυτογνωσίας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςPIRANDELLO LUIGI/ΠΙΡΑΝΤΕΛΛΟ ΛΟΥΙΤΖΙ
ΕκδότηςΓΝΩΣΗ
ISBN960-235-372-4
Σελίδες88
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top